Af - 24/05-17 20:35

Otteårig pige mistede livet i koncert-massakre: Hendes mor ved ikke, hun er dødOtteårig pige mistede livet i koncert-massakre: Hendes mor ved ikke, hun er død

Den blot otte-årige Saffie Rose Roussos er det hidtil yngste offer for angrebet i Manchester mandag aften.

Den blot otte-årige Saffie Rose Roussos er det hidtil yngste offer for angrebet i Manchester mandag aften. Hendes mor er i kritisk tilstand og ved angiveligt slet ikke, at hendes datter er død.

Enhver lille piges drøm blev med ét til enhver mors og fars mareridt, da en bombe forvandlede koncerten med popidolet Ariana Grande til et blodigt og dødeligt kaos.

Otteårige Saffie Rose Roussos var på pigetur med sin mor og storesøster og på vej hjem, da en selvmordsterrorist udløste sin bombe i foyeren i Manchester Arena og tog hendes liv, før det for alvor var kommet i gang.

8-årige Saffie blev brutalt slået ihjel i bombeangreb
8-årige Saffie blev brutalt slået ihjel i bombeangreb

Den lille pige er en af de indtil videre 22 mennesker, der har mistet livet efter angrebet i Manchester. Hendes mor og søster er blandt de over 50 personer, som blev kvæstede.

Ifølge flere britiske medier er både moderen, 48-årige Lisa Roussos, og storesøsteren, Ashlee Bromwich, hårdt sårede og ligger på to forskellige hospitaler, og moderen er efter sigende i kritisk tilstand. En nabo fortæller til Daily Mail, at hun er indlagt på intensiv, og at hendes tilstand gør, at hun endnu ikke har fået den frygtelige besked om datteren.

- Saffie omkom desværre, og hendes mor ved det ikke, så vidt vi ved. Jeg beder for familien. Det er fuldstændig hjerteskærende.

Libysk politi: Bombemanden Abedis bror ville bombe Tripoli
Libysk politi: Bombemanden Abedis bror ville bombe Tripoli

En bekendt af familien fortæller desuden til avisen, at Saffies far intetanende ankom til arenaen efter koncerten for at hente sin familie.

- Han kom for at hente dem, og da han ankom, fandt han ud af, at hans kone var i kritisk tilstand, hans ældste datter kvæstet, og hans yngste datter væk. Jeg troede, han mente, at hun var blevet væk i mængden, men ulykkeligvis mente han væk for altid, det var slut, fortæller Salman Patel.

- Jeg beder for, at hendes mor kommer gennem det og kan håndtere tragedien, når hun finder ud af, hvad der er sket med hendes datter.

'Trak søm ud af børns øjne': Hjemløs helt er ikke længere hjemløs
'Trak søm ud af børns øjne': Hjemløs helt er ikke længere hjemløs

Han beskriver otte-årige Saffie som 'en glad, munter og dejlig lille pige, som altid smilede.'

Saffies tante fortæller til Daily Mail, at hun og resten af familien slet ikke har fattet omfanget af tragedien endnu.

- Saffie var sådan en sprudlende lille pige. Hun var virkelig køn, absolut yndig. Der er intet, nogen kan sig eller gøre for at gøre det bedre.

- Hun havde alt at leve for, og det blevet taget fra hende. Og hvorfor? Hendes forældre er normale, respektable mennesker, folk, som har arbejdet hårdt hele deres liv, og nu har et afskyeligt afskum forsøgt at ødelægge deres familie.

LÆS OGSÅ: Vær ærlig når du taler om terror med dine børn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øresundsforbindelsen måtte lukke...
bt.dk
Stor mystik om dødsfald: Sådan var...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx