Af - 16/05-15 18:26

'Breaking Bad' om igen: Skolelærer havde 'meth lab' derhjemme'Breaking Bad' om igen: Skolelærer havde 'meth lab' derhjemme

38-årige Lori Whitley levede et liv, der mindede om Walter Whites - men fredag blev hun anholdt.

storybild

Lori og hendes mand blev anholdt fredag. (Billede: Politifotos)

Politiet i North Carolina, USA, har anholdt en kvinde og en mand i en sag, der får tankerne til at flyve i retning af tv-serien 'Breaking Bad'.

38-årige Lori Whitley er ganske vist ikke kræftsyg, men ligesom hovedrollen i 'Breaking Bad', Walter White, arbejder hun som lærer og fritiden blev - ifølge politiet - brugt på at koge metamfetamin. Det skete i familiens hjem i byen Zebulan sammen med hendes mand Gary.

Parret må nu sande, at de risikerer lang tid bag tremmer for blandt andet at fremstille metamfetamin, men også børnemishandling er en del af sigtelsen, da det farlige stof blev brygget, imens deres 8-årige dreng var i hjemmet.

Det sidste punkt lyder, at parret - ifølge politiet - distribuerede narkoen fra deres hjem.

’Breaking Bad’-opfølger begyndte som en joke
’Breaking Bad’-opfølger begyndte som en joke

Bernard Brodie, der er nabo til parret, siger til WRAL, at han betragtede Lori Whitley som 'en god kvinde', men ja - han bemærkede også en mærkelig lugt fra familiens hjem i tide og utide. Dog var det aldrig noget, han forbandt med metamfetamin.

- Det er uvirkeligt. Uvirkeligt, siger Brodie.

En talsmand for kvindens skole siger, at Lori Whitley havde arbejdet som lærer for tredjeklasserne siden 2002. Hun er nu suspenderet, imens politiets undersøgelse finder sted.

LÆS OGSÅ: Narkosælgende tv-skolelærer triumferer igen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
FN vedtager våbenhvile for Syrien:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx