Af - 06/12-16 06:58

Lexi fik nok af homofobisk nabo: Se hendes geniale svarLexi fik nok af homofobisk nabo: Se hendes geniale svar

En amerikansk kvinde valgte en passiv-aggressiv løsning, da hun fandt ud af, at hendes nabo er homofob.

storybild

Lexi Magnussen pyntede sin hæk i alle regnbuens farver, da hun fandt ud af, at hendes naboer er homofober. (Billede: Lexi Magnussen/Reddit)

De fleste kender det: der er en eller anden i dit liv, som har nogle ret rabiate holdninger, du slet ikke kan stå inde for - om det så er en Facebook-ven, en kollega eller en nabo.

Sidstnævnte er tilfældet for den 34-årige amerikaner Lexi Magnusson, hvis nabo helt åbent kom med hadefulde kommentarer om homoseksuelle.

Tanten var homofobisk - se 18-årige Maggies legendariske comeback
Tanten var homofobisk - se 18-årige Maggies legendariske comeback

Og hvad gør man så, hvis man ikke lige føler for en direkte konfrontation? Man vælger en lidt mere passiv-aggressiv stil - som Lexi Magnusson, der valgte at dekorere sin hæk med 10.000 lys i alle regnbuens farver i bedste LGBT-stil.

‘Vores nye naboer er fordomsfulde. Da regulær aggressivitet fører til voldsdomme, besluttede jeg at gå med passiv aggression,’ skriver hun til billedet af hækken, som hun har delt på Reddit med tusindvis af kommentarer til følge.

I et interview med Huffington Post forklarer Lexi Magnusson, at hun og hendes mand begge er fra mormonske familier, hvilket deres nye nabo også er.

12-årig trodser 11.000 homofober: Min onkel er bøsse
12-årig trodser 11.000 homofober: Min onkel er bøsse

- Hun troede nok, at vi stadig havde samme syn på LGBT-problematikker, som den mormonske kirke har. Det har vi bestemt ikke. Og det er derfor, jeg forlod kirken, siger hun.

Hun fandt ud af, at naboens søn går på en skole, der har tilladt lesbiske par at tage til afdansningsbal sammen, og at hun derfor ville flytte ham til en anden skole.

- Hun sagde, at hun ville have sine børn væk fra den slags indflydelse og mennesker, der synes, at den slags ‘livsstil’ er o.k., siger hun.

Studie: Ingen forskel på børn af homo eller heteroforældre
Studie: Ingen forskel på børn af homo eller heteroforældre

Under det amerikanske præsidentvalg fandt hun ud af, at mange andre i nabolaget deler den hadefulde holdning, og derfor valgte hun at vise sin støtte til homoseksuelle og transpersoner ved at have regnbuefarvet julebelysning i haven.

- Jeg havde det rigtig godt, mens jeg puttede lysene op. Jeg sendte en besked til min fætter, som elsker julelys som jeg, og som også er homoseksuel. Hans anerkendelse betød alting, fortæller Lexi Magnusson.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx