Af Julie Laurs Bundgaard - 20/11-17 16:52

Utroligt: Ingen kan fatte, at hun lige har født et barnUtroligt: Ingen kan fatte, at hun lige har født et barn

storybild

Arkivfoto:

Den amerikanske fitnessmodel Sarah Stage har flere gange været i modvind på sociale medier, og nu er den gal igen. Forleden offentliggjorde hun nemlig et billede af sig selv, som har fået hendes følgere til at hæve øjenbrynene.

'Der er gået en måned, siden Logan blev født, og jeg har nydt at putte og hygge med familien herhjemme,' skriver Sarah Stage i billedteksten under et billede af sig selv, som hun lagde op på Instagram i sidste uge.

Billedet, hvor fitnessmodellen optræder i et hvidt sæt Calvin Klein undertøj, har fået mange af hendes følgere til at tabe underkæben. Selv om det er taget blot fire uger efter fødslen af hendes søn, er hendes mave nemlig flad. Fuldstændig flad.

'Selv om jeg ikke har fået nogen børn, ser jeg stadig ikke sådan ud,' skriver en Instagram-bruger.

En anden skriver: 'Hun er smuk, men det der er så urealistisk. Jeg håber ikke, at alle kvinder forventer at se sådan ud så hurtigt efter fødslen.'

'Fik du et fedtsugning samtidig med dit kejsersnit?' skriver en tredje.

Flere beskylder Sarah Stage for at bruge photoshop til at redigere sig tyndere, end hun er, mens andre ligefrem er overbevist om, at hun sulter dig selv.

Det er bestemt ikke første gang, at fitnessmodellens vægt vækker opsigt på sociale medier. Tilbage i oktober offentliggjorde hun nemlig et billede af sig selv, hvor hun var gravid i ottende måned, men hvor hendes mave alligevel var fladere, end de flestes nogensinde bliver.

Pregnancy Bliss...except we still can't decide on a name for our baby boy#8months

Et opslag delt af MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW (@sarahstage) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
USA: 'Troværdige informationer'...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Flaskekast, spyt og slag: Unge piger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx