Af - 12/12-16 11:04

To elever onanerede i kageglasur på deres skole og ventede ...To elever onanerede i kageglasur på deres skole og ventede ...

Skolens rektor forklarer, at drengene vil blive behørigt straffet.

storybild

To elever på en amerikansk skole onanerede i glasuren og ventede på, at lærerinden skulle smage på deres kager.

Det skriver Omaha.com.


En lærerinde stod midt i et af de klammeste mareridt, som man kan forvente at løbe ind i, når man underviser teenagedrenge i hjemkundskab.

Derfor er det i dag, du har størst chance for at få dit hjerte knust
Derfor er det i dag, du har størst chance for at få dit hjerte knust

Eleverne, der var blandt andet talte de tre drenge på Omaha Westside High School skulle lave en wienerbrødslomme med glasur på i deres time, en såkaldt 'Turnover.' Men efter bassen havde været i ovnen undskyldte de tre drenge sig og smuttede på toilettet for at onanere ned i beholderen med det nyrørte glasur, der skulle toppe kagerne af.

Derefter smurte de deres wienerbrødslommer med glasuren, der nu indeholdt sæd, hvorefter det ventede på, at deres lærerinde skulle komme for at smage på deres klamme bagværk.

Da det blev deres tur syntes hun, at der var noget galt med smagen, men tingene faldt først rigtig på plads, da en fjerde elev valgte at fortælle hende om, hvad drengene havde talt om.

Det ligner en normal nuttet selfie: Nu får sandheden tusindvis til at le
Det ligner en normal nuttet selfie: Nu får sandheden tusindvis til at le

Bagmændene bag det klamme stunt blev trukket direkte op til rektors kontor, hvor to af dem indrømmede, at de stod bag det klamme nummer. Den sidste fortalte, at han havde fået kolde fødder ude på toilettet.

Politiet blev tilkaldt, og de beslaglagde drengenes beholdere med glasur. Politiet i Nebraska havde håbet på, at man kunne knalde drengene i en sag efter samme lov, som gør det ulovligt at spytte på en politibetjent i staten, men måtte opgive at finde en statslov, der kunne trække drengene for en føderal dommer.

Læge slugte patients sæd: 'Tag det som et tegn på taknemmelighed'
Læge slugte patients sæd: 'Tag det som et tegn på taknemmelighed'

I stedet skal de nu en tur for ungdomsretten for en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

En talsmand for skolen forklarer, at skolen ser med strenge øjne på hændelsen, men at man ikke vil kommentere drengenes dom yderligere i pressen.

- Eleverne kommer til at stå til ansvar for deres handlinger, siger Brandi Petersen til Omaha.com og uddyber, at man ikke vil tolere den slags handlinger på skolen.

LÆS OGSÅ: Denne julereklame er det sødeste, du kommer til at se i år

LÆS OGSÅ: TV: Denne julesmåkage er danskernes favorit

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægen sagde, han aldrig kom til at...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx