Af - 20/09-13 10:30; Opdateret: 20/09-13 11:10

Hér er parret der lever i 80'erne – hver dagHér er parret der lever i 80'erne – hver dag

Ud med Facebook og parabol-fjernsyn. Ind med VHS og langt hår i nakken. Et canadisk par lever fuldt ud, som man gjorde i 1986.

storybild

Ud med Facebook og parabol-fjernsyn. Ind med VHS og langt hår i nakken. Et canadisk par lever fuldt ud, som man gjorde i 1886. (Billede: Youtube)

VHS er hot – DVD er not.

Det mantra gør sig gældende hos en lille familie fra Toronto, Canada.

Blair McMillan og hans kæreste Morgan har droppet nutiden, og alt hvad den medfører. De lever, som man gjorde det i 1986, med langt hår i nakken, Top Gun på VHS, og vil man spille computer, kan man glemme alt om apps og smartphones. Alle former for elektronisk spille-morskab foregår på Nintendo-konsollen, hvor 'Super Mario' venter.

Over for den canadiske avis Toronto Sun fortæller det unge par på 26 og 27 år, at det har været en befrielse at lægge nutiden bag sig. Dog var det ikke uden bekymringer, da det samtidig betød, at de på en måde sagde farvel til det liv de kendte – og til tider elskede.

LÆS OGSÅ: Derfor forlader DU og millioner andre Facebook

- Jeg kan huske dagen inden, vi startede. Jeg var et vrag og tænkte: Jeg kan slet ikke fatte, at jeg ikke skal være på Facebook længere, siger Morgan.

Morgan får dog maksimal støtte fra mændene i sit liv. Kæresten og deres fælles sønner har taget det ultimative firser-skridt og fået klippet sig en ægte 'hockey-nakke'. Kort på toppen – langt i nakken.

Fetichen med på ferie
Det er ikke kun derhjemme, den lille familie lever efter deres uortodokse firser-fetich. Under deres seneste ferie i USA, benyttede de sig udelukkende af fysiske papirkort, når de skulle finde vej. GPS og andre elektroniske vejvisere var udelukket.

Selvom Blair og Morgan nyder den anderledes tilværelse, har den også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært at opretholde en professionel arbejdsgang, når fax, udover telefon og personlige møder, er den eneste måde at kommunikere på.

LÆS OGSÅ: Nyt hjem? Flyt ind i et vaskeægte hobbit-hus

Emails og nymodens pjat med videokonferencer duer ikke længere, og det koster desværre arbejdsrelationer.

- Jeg kan sende en fax. Det er det bedste, jeg kan tilbyde mine samarbejdspartnere, siger Blair til Toronto Sun, og erkender samtidig, at den nye livsstil desværre har kostet ham et par forretningsforbindelser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
TINDER-TIRSDAG: 10 liderlige beskeder...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Lyntransfer: Eftertragtet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx