Af - 28/04-16 13:41; Opdateret: 29/04-16 13:16

McDonald's tester stor ændring i populær bestillingMcDonald's tester stor ændring i populær bestilling

Den populære burgerkæde McDonald's tester en ny opskrift til deres 'kyllige-nuggets'.

Bildstrecke im Grossformat »

McDonald's kylligenuggets har i flere omgange været udskældt. De er blevet beskyldt for at være hele kyllinger, der bliver blendet med knogler og hele molevitten, og herudover har flere medier skrevet at den populære kylligeret indeholder et kemisk konserveringsmiddel, der indeholder gassen butan, som også bruges som lightergas.

Men i fremtiden skal det være slut med kunstige konserveringsmidler, og i stedet kommer McDonald's 'nuggets' til at indeholde mere genkendelige ingredienser som cirtronsaft og risstivelse. Det skriver Business Insider UK.

Interesserer du dig for forbrug, produkter og virksomheder, og vil du opdateres med artikler om emnet? Så like MX Penge på Facebook.

De nye 'kyllingenuggets' er allerede i gang med at blive testet i 140 McDonald's restauranter i USA, forklarer McDonald's talsperson Becca Hary til Business Insider UK.

- De nye kyllige McNuggets er lavet med en mere simpel opskrift, som forældre kan føle sig trygge ved, og samtidig vil de have den samme gode smag, som de kender og elsker, siger talspersonen.

Fastfood-medarbejdere advarer: Dette skal du aldrig bestille
Fastfood-medarbejdere advarer: Dette skal du aldrig bestille

Ifølge Business Insider er der omkring 30 forskellige ingredienser i den nuværende kylligenugget-opskrift.

Opdatering 29. april: McDonald's i Danmark oplyser: "Sagen vedrører specifik 140 restauranter i USA. Herhjemme er vores Chicken McNuggets lavet af kyllingebrystkød, og vi tilføjer ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler."


LÆS OGSÅ: Derfor skal du børste tænder før du spiser morgenmad

LÆS OGSÅ: Store bøder til beskidte diskoteker: Skimmel på køleskab

LÆS OGSÅ: Over stregen? Bestilte burger og blev udsat for klam joke

LÆS OGSÅ: Mc Donald's svinede Burger King - se deres frække svar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx