Af - 29/02-16 21:10

Husker du den forbrændte pige, der ønskede sig julekort? Nu er hun blevet bestjåletHusker du den forbrændte pige, der ønskede sig julekort? Nu er hun blevet bestjålet

Safyre Terry mistede sin familie og blev slemt forbrændt, da hendes hus brændte ned. Efterfølgende strømmede det ind med økonomisk hjælp. Nu har en frivillig efter sigende bestjålet hende.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter at Safyre Terry mistede sin familie og selv blev forbrændt på 75 procent af sin krop, var det eneste, den lille pige ønskede sig, en masse julekort.

Efterfølgende strømmede det ind med så mange kort, at familien havde brug for frivillige til at håndtere dem. Nu viser det sig, at én af de frivillige efter sigende har taget penge ud af de tilsendte kort.

Brandoffer ønskede sig bare julekort: Så fik hun gave fra Beyoncé
Brandoffer ønskede sig bare julekort: Så fik hun gave fra Beyoncé

Det skriver Buzzfeed.

Den frivillige, 41-årige Kimberly Bradford, blev arresteret og sigtet af politiet i Rotterdam for at stjæle næsten 9000 kroner fra Safyre Terry. Ifølge Buzzfeed fandt politiet flere kasser med kort, der indeholdt penge og gavekort hjemme ved den frivillige.

TV: Her får den stærke pige sit juleønske opfyldt
TV: Her får den stærke pige sit juleønske opfyldt

- Det her er en grusom forbrydelse. Du kan ikke synke lavere end det her, siger Michael Brown fra Rotterdams politi til WNYT.

Kimberly Bradford er blevet sigtet for særligt groft tyveri. Ifølge Buzzfeed fortæller politiet også, at det er muligt, at der bliver arresteret flere frivillige.

Vil du sende denne stærke pige et julekort?
Vil du sende denne stærke pige et julekort?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx