Af - 29/04-17 19:42; Opdateret: 29/04-17 21:52

Røver pegede pistol i panden på ekspedient: Hans overlege reaktion vækker opsigtRøver pegede pistol i panden på ekspedient: Hans overlege reaktion vækker opsigt

Selv om han havde en pistol for tindingen, reagerede en ung amerikansk ekspedient fuldstændig overlegent og køligt, da han i sidste uge blev udsat for et røveri.

Herover kan du se videoen fra røveriet, der blev fanget af et overvågningskamera. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

De fleste af os kan nok forestille os, hvor rædselsfuldt og skræmmende, det må være at stå bag disken i en butik og blive udsat for et væbnet røveri. Vi kan kun gisne om, hvor heltemodigt, vi vil optræde i situationen, men når det kommer til stykket, er det umuligt at forudsige, hvordan vi rent faktisk vil reagere, hvis vi - Gud forbyde det - en dag rent faktisk skulle opleve det.

Alligevel er det nok tvivlsomt, om vi ville gøre, som en ung amerikansk ekspedient i burgerkæden Jimmy John's i Kansas City i USA, da han i sidste uge pludselig stod over for en mand, der pegede en pistol direkte i panden på ham.

TV: Her skræmmer kvinder tyv væk med dildoer
TV: Her skræmmer kvinder tyv væk med dildoer

Bedstemor med slag i: 70-årig tæsker knivbevæbnet røver
Bedstemor med slag i: 70-årig tæsker knivbevæbnet røver

Vidste man ikke bedre, skulle man næsten tro, at det var hans storebror, der igen rullede ham for lommepenge. I hvert fald lyste det langt væk, at ekspedienten nok snarere var irriteret frem for skræmt over scenariet.

Onsdag i sidste uge kom en mand med kasket og blå hættetrøje ind på restauranten og begyndte at bestille mad. Pludselig trak han en pistol op af trøjen på lommen, og pegede på ekspedienten med den.

Det skriver New York Daily News.

Det fik dog ikke manden bag kassen til at gå i panik. Irriteret tog han sine gummihandsker af, tømte kasseapparatet og gav sedlerne til røveren. Derefter tog han hele holderen til sedlerne og rakte dem til manden.

85-årig blev forsøgt røvet: Det kom tyven til at fortryde
85-årig blev forsøgt røvet: Det kom tyven til at fortryde

Truede kioskejer i Esbjerg med kniv - det skulle han aldrig have gjort
Truede kioskejer i Esbjerg med kniv - det skulle han aldrig have gjort

Selv ikke, da røveren pegede pistolen direkte ind i tindingen på ham, flippede ekspedienten ud.

Politiet i Kansas City offentliggjorde senere en overvågningsvideo fra restauranten, hvor man ser, hvor køligt den unge ekspedient håndterer situationen.

Takket være tip fra offentligheden lykkedes det politiet at pågribe gerningsmanden kort efter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Megastjerne afslører ubehagelig...
bt.dk
Politiet efterlyser 48-årig mand: Har...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx