Af David Andersen - 12/12-17 12:15

Medier: Nøgen teenage-model falder ud af højhus under swingerpartyMedier: Nøgen teenage-model falder ud af højhus under swingerparty

En succesfuld, 18-årig model fra Holland er fundet død i Kuala Lumpur. Familien frygter en forbrydelse.

storybild

Den 18-årige model Ivana Smit blev torsdag fundet død under mystiske omstændigheder i den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur.

Den hollandske kvinden faldt nøgen ud over en altan på 20. etage, og faldt 14 etager ned og ramte en altan på 6. etage. Det skriver Algemeen Dagblad.

Ifølge avisen var Ivana Smit til swingerparty hos et amerikansk ægtepar, da hun af uvisse årsager faldt udover altanen, og hændelsen bliver efterforsket af politiet som en ulykke.

Et opslag delt af Ivana Smit (@ivana_smit) den

Politiet har ikke fundet tegn på 'urent trav', og der er fundet spor af alkohol, ecstasy og amfetaminer i hendes system, skriver International Business Times..

Men kvindens familie, som er rejst fra Holland til Malaysia for at hente liget, frygter, at der er tale om en kriminel handling.

»Jeg så blå mærker på hendes hals, som fingeraftryk - som om nogen havde taget fat om hende der, siger hendes far, Marcel Smith, til Algemeen Dagblad efter at have set hende på lighuset.

Familien kritiserer samtidig politiet for at ignorere naboers rapporter om, at der inden kvindens død havde været larm i form af stemmer, der lød til at skændes, fra lejligheden.

Det amerikanske ægtepar er ifølge International Business Times multimillionærer, som tjener penge på at handle med kryptovaluta.

Havana #sundayvibes #chill

Et opslag delt af Ivana Smit (@ivana_smit) den

Ivana Smit havde på trods af sin unge alder en solid fod indenfor i modelbranchen, hvor hun blandt andet gik modeshows for Chanel og undertøjsmærket Triumph.

Allerede i 2014 blev hun nummer to i den malaysiske konkurrence Malaysia Supermodel Search.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Paradise'-par havde sex på tv: Sådan...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Alvorligt færdselsuheld: Flere...
bt.dk
Mand afgået ved døden efter voldsomt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx