Af - 16/04-16 16:51

Her bliver hun kørt ned af flugtbilist: - Jeg tør ikke krydse gaden mereHer bliver hun kørt ned af flugtbilist: - Jeg tør ikke krydse gaden mere

To år efter ulykken er den uansvarlige bilist stadig ikke fundet, og Saana er stadig hjemsøgt af frygt.

Bildstrecke im Grossformat »

For to år siden blev den britiske 25-årige kvinde pløjet ned af en bilist, der valgte at stikke af. Kvinden frygter i dag at bruge en fodgængerovergang, og den uansvarlige fører af bilen er stadig ikke fundet.

Det skriver The Sun.

Billederne af en 25-årig Sanaa Sheikh, der krydser de hvide striber på gaden i byen Dagenham d. 14. april 2014 viser, hvordan hun bliver påkørt og slynget i asfalten af en sort Ford Ka, der ikke standser efter at have ramt den unge kvinde.

Politi: Flugtbilist kører over for rødt og dræber 86-årig
Politi: Flugtbilist kører over for rødt og dræber 86-årig

Tilbage på vejen ligger en 25-årige kvinde, der har brækket kravebenet og fået kraniebrud. Det britiske politi har stadig ikke formået at opstøve føreren af den sorte bil, der kvæstede Sanaa, men offentliggør to år efter nu de voldsomme billeder fra overvågningen på vejen.

Bilen hastede fra ulykkesscenen med en skade i forruden, og den 25-årige kvinde blev efterladt på asfalten. Hun blev efterfølgende hastet til et hospital i det østlige London og er sidenhen gennemgået to større operationer for sine læsioner. Det værste sår er dog psyken, der hos den i dag 27-årige kvinde stadig ikke lader hende krydse gaden på de hvide striber. Frygten er simpelthen for stor.

Kvinde fandt del af ansigt på gulvet i vaskehal
Kvinde fandt del af ansigt på gulvet i vaskehal

- Jeg har ikke været i stand til at krydse en fodgængerovergang siden da, jeg stoler ikke på bilister og jeg får stadig flashbacks, fortæller Sanaa Sheikh overfor Daily Mail og forsætter:

Svensk politi fanger flugtbilist fra Falster
Svensk politi fanger flugtbilist fra Falster

12-årig bilist kørte fra politiet med sine venner
12-årig bilist kørte fra politiet med sine venner

- Der er perioder, hvor jeg har det fint, og til andre tider, så bryder jeg sammen. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at det efterladte mig for at dø. Lægerne kunne ikke fatte, at jeg var i live.

Efterlysning: Kvinde kastet op på kølerhjelm: Bilist stak af fra stedet
Efterlysning: Kvinde kastet op på kølerhjelm: Bilist stak af fra stedet

På baggrund af de nyligt offentliggjorte billeder, så håber politiet, at der er nogle, der vil hjælpe til med at finde frem til flugtbilisten. Betjentene har fundet ud af, at bilen sidenhen er blevet skrottet, men er overbeviste om, at der er nogle, der har lagt mærke til noget og opfordrer nu til eventuelle vidners samvittighed.


LÆS OGSÅ: 28-årig er fængslet for at køre bandeleder ned i Esbjerg

LÆS OGSÅ: Mejet ned af flugtbilist: Nu takker hun sin redningsmand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx