Af Webstud/AS - 30/09-17 18:53; Opdateret: 30/09-17 19:08

Politi deler hylende morsomt opslag om spritbilist: - Der er ingen McFlurries i fængsletPoliti deler hylende morsomt opslag om spritbilist: - Der er ingen McFlurries i fængslet

Opslaget fra den lokale politistation har fået op mod 100.000 likes og er nået ud til fire millioner brugere.

storybild

Et humoristisk opslag fra en amerikansk politiafdeling har fået titusinder til at grine. Budskabet er, at man ikke skal sætte sig fuld bag rattet, hvis man har lyst til fastfood  - for der er nemlig ingen McFlurry, når man ryger i fængsel.

LÆS OGSÅ: Må man pudse sin køter på en klovn? Her er politiets sjove svar

I opfordringen fra politiet i byen Bath står:

Hvis du har tænkt dig at drikke dig utroligt beruset på en bar og så køre hjem, har vi et forslag til dig: På vejen hjem, når du uundgåeligt stopper ved McDonalds for at få nogle McNuggets, en McDouble og en McFlurry, så vær sikker på, at McDonalds faktisk er åben. Hvis alt lys er slukket, og ingen er i nærheden, kunne det være et tegn.

Når du sidder i drive thru'en ved den lukkede McDonalds og i 15 minutter dytter med hornet, og bander og svovler fordi ingen tager din ordre, så sikr dig, at der ikke holder en politibil seks meter væk, der ser dig fejle på det groveste.

Efter dit fejlslåede forsøg på at få mad fra den lukkede restaurant, lad være med at hvine med hjulene ud af parkeringspladsen, over kantstenen og ud på vejbanen. Det er sådan, du ender i spjældet, og spjældet har ingen McFlurries.

Opslaget afsluttes med det passende hashtag, #McFailed.

LÆS OGSÅ: Politi hyldes for genialt opslag: Hvem savner dette koben?

Over 5.000 har kommenteret, heriblandt en anden amerikansk politiafdeling, East Lansing Police Department. De svarer iskoldt, at opslaget ikke passer - deres fængsel har nemlig en McDonalds.

 

»Det må være en ny udvikling, for der var bestemt ingen McFlurries, da jeg var der sidst«, svarer endnu en morsom mand, før Bath-politiafdelingen igen er på pletten og svarer East Lansing med et billede af Trump, som siger, at de er 'fake news'.

 

LÆS OGSÅ: Politikreds laver genial huskeliste til festivalsgæster

Opslaget er nået ud til over fire millioner personer, som har liket 90.000 gange og delt over 30.000 gange. McDonalds-historien er en del af en kampagne, hvor politiafdelingen laver sjove opslag i kampen mod spritbilister.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mens du sov: Forrygende Norge slår...
bt.dk
Iskold nat: Her skal du passe ekstra...
bt.dk
Kæmpe katastrofe på vej for dansk...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx