Af - 10/02-14 14:36

Her er  den vanvittige historie om hvorfor hele Indien forguder manden med haleHer er den vanvittige historie om hvorfor hele Indien forguder manden med hale

En indisk mand har af befolkningen fået status som gud. De mener, han er en reinkarnation af en hinduistisk abegud.

Video Barcroft TV

Ved første blik er der ikke noget anderledes ved 35-årige Chandre Oraon. Men i Indien har han guddommelig status. For enden af hans rygrad sidder nemlig en hale. Det har den gjort, siden han blev født, og i dag er den 37 cm lang.

For nogle ville den være til besvær, men Oraon er blevet en figur for gudsdyrkelse. Folk ser hans hale som et bevis på, at han er en reinkarnation af den hinduistiske abegud Hanuman. Og det giver ham succes.

Så mange danskere tror på gud
Så mange danskere tror på gud

- Mange mennesker kommer for at møde mig, og nogle kommer langvejs fra. De føler, at jeg er guden Hanuman. Min hale er god god mig, siger han til Barcroft TV.

Flere af de besøgende rører ved hans hale i håb om helbredelse og lykke. Når de besøger ham, velsigner han dem. Men selvom halen har gjort ham berømt, indrømmer han, der er negative ting ved at være et af de eneste mennesker i verden med en hale.

- Børn plejede at mobbe mig og min hale. De plejede at grine. De plejede at trække i halen for sjov.

Ung piges faldskærm folder sig ikke ud, men så sker dette...
Ung piges faldskærm folder sig ikke ud, men så sker dette...

Også kærligheden er svær. Selvom han har en datter med 38-årige Maino Oraon, er de ikke lykkeligt gift.

- Han ser ikke godt ud. Min mor og far døde, da jeg var lille. Mine brødre ville have, jeg blev gift, så jeg måtte gå på kompromis og gifte mig med ham, fortæller hun.

Oraon håber på at kunne løfte sin gudestatus til det næste niveau. Han vil bygge et tempel, der er stort nok til at byde hundredvis af besøgende velkommen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
Messi udraderer Ronaldo: Krydser vild...
bt.dk
Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx