Af - 11/04-14 14:58

Forsvundet 3-årigs mor: - Det er som et mareridt, jeg ikke kan vågne op fraForsvundet 3-årigs mor: - Det er som et mareridt, jeg ikke kan vågne op fra

Tre-årige Chloe Campbell forsvandt natten til torsdag fra sit hjem i Childers, Australien. Faren frygter, at hun er blevet kidnappet af en, som kender familien. Politiet har gjort et fund i pigens hjem.

storybild

(Billede: Australsk Politi)

Da 3-årige Chloe Campbells forældre ville vække hende torsdag morgen, blev de mødt af en tom seng. Og Chloe var ikke heller ikke i resten af huset. Det gjorde med det samme hendes forældre dybt bekymrede.

- Hun kan ikke bare være forsvundet på egen hånd. Hun ville aldrig være gået ud af haven alene, fortæller faren, Garth Campbell, til australske medier.

Ny 3-årig pige forsvundet: Minder uhyggeligt meget om McCann sagen
Ny 3-årig pige forsvundet: Minder uhyggeligt meget om McCann sagen

Derfor frygter man, at den 3-årige pige er blevet kidnappet. Forældrene har ikke set deres datter, siden de tjekkede børnene omkring midnat natten til torsdag. Blot seks timer senere var hun sporløst forsvundet.

- Det er som et mareridt, jeg ikke kan vågne op fra, sagde moren, Tammy O'Donnell, tidligere i dag.

Sov i stuen
Normalt lukker familien vinduerne i hjemmet for at undgå myg, men Chloes far er bange for, at hasperne måske ikke har været lukket ordentligt. Torsdag morgen stod vinduet nemlig åbent, og det har efterladt forældrene med skyldfølelse, fortalte faren i går.

Chloe sov i stuen sammen med sine to ældre søskende, 8-årige Janae og 5-årige Britney. Da søstrene vågnede, troede de, lillesøsteren var gået ind til forældrene. De opdagede ikke det åbne vindue, som Chloe havde ligget tættest på.

Ekspert: Så tæt er politiet på Maddie
Ekspert: Så tæt er politiet på Maddie

Også pigens sovepose og bamsen, en tøjhund med navnet Gnarly, er forsvundet. Faren har fortalt, at han efterfølgende opdagede et stort fodaftryk på en bil lige udenfor vinduet.

- Jeg tror, det må være nogen, der kender mig. Nogen som vidste, hvordan de skulle komme ind og hvor hun sov, siger han.

Stor eftersøgning i gang
I Australien bliver der lige nu brugt mange ressourcer på eftersøgningen af den lille pige. De gennemsøger søer, sumpe og skove inden for en ti kilometers radius af pigens hjem, og en politihelikopter er sendt i luften med højteknologisk søgeudstyr.

- Vi er meget bekymrede for den lille piges sikkerhed, fortæller politiinspektør Kevin Gutenridge.

Kræver kæmpeerstatning i Maddie-sag
Kræver kæmpeerstatning i Maddie-sag

Politiet har gået fra dør til dør og afhørt beboerne i området, og politiets kriminalteknikere i gang med at undersøge familiens hjem.

- Der er sket et fund på stedet. Jeg kan ikke sige, hvad det er, men fundene vil blive analyseret, fortæller Gutenridge til ABC.

Håber nogen tager sig godt af hende
Chloes forældre opfordrer folk til at bede for pigen og klynger sig til håbet om, at nogen tager sig godt af datteren.

- Jeg håber, den som har taget hende, passer på hende. Giver hende morgenmad, frokost, jeg ved det ikke. Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke. Måske er der en, som ikke selv kan få børn, der har taget hende, fortæller faren.

Avis: Politiets teori - Madeleine er død
Avis: Politiets teori - Madeleine er død

Pigens forsvinden, som blev anmeldt af moren klokken 7 torsdag morgen, er i britiske medier blevet sammenlignet med Madeleine 'Maddie' McCann-sagen fra 2007. Den dengang 3-årige Maddie forsvandt fra en lejlighed i Praia da Luz i Portugal. Siden er hun ikke blevet set.

LÆS OGSÅ: Politiet i Portugal genåbner Maddie-sag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx