Af Maria Christine Madsen - 08/01-18 13:58; Opdateret: 08/01-18 14:15

6 dybt chokerende episoder: Her trænger en fremmed sig helt ind på livet af sit offer6 dybt chokerende episoder: Her trænger en fremmed sig helt ind på livet af sit offer

23-årige Rikke fra Randers var en af dem

storybild

En fremmed mand stod pludselig og betragtede den amerikanske familiefar, mens han sov. (Billede: Oklahoma Police Department)

I weekenden kom det frem, at en gravid kvinde angiveligt var blevet udsat for et seksuelt overgreb på et italiensk hospital, mens hun lå indlagt for at føde.

Det er dog langt fra første gang, at fremmede personer på den måde har sneget sig ind på steder, hvor de ikke skulle være - for derefter have skræmt eller krænket deres ofre.

Nedenunder kan du læse seks opsigtsvækkende sager, hvor det er sket.

Overgreb på gravid kvinde

Lørdag skrev flere italienske medier, at en 38-årig mand er blevet anholdt i den italienske hovedstad Rom, efter han nytårsaften angiveligt udsatte et kvinde for et seksuelt overgreb, mens hun lå indlagt for at føde.

Ifølge de italienske medier stjal manden tilsyneladende en sygeplejeuniform for at få adgang til fødeafdelingen. Her gik han ind på den stue, hvor den 43-årige kvinde lå og ventede på en jordemoder. Manden satte sig angiveligt ved siden af kvinden og rørte hende på låret og kønsorganerne, mens han onanerede og spurgte, om hun var »ok«.

Det fik ifølge de italienske medier kvinden til at skrige, og to sygeplejersker og en læge kom umiddelbart efter løbende til stuen, hvor det lykkedes dem at tilbageholde manden, indtil politiet ankom og anholdt ham.

Den 38-årige mand skal for en dommer 10. januar, og hans forsvarer har ifølge de italienske medier bedt om en mentalundersøgelse, før retssagen starter.

Den sag kan du læse mere om HER.

MODELFOTO. (Billede: IRIS)

Lyde afslørede, at kæresten boede på loftet

Britiske Marie Wright fik sig noget af en overraskelse tilbage i 2015, da hun åbnede lugen til sit loft og fandt en ukendt sovepose, puder, tæpper og madrester.

Det viste sig, at hendes ekskæreste var flyttet ind på loftet, efter deres forhold var faldet fra hinanden.

Igennem en lille sprække i loftet havde han kunnet han følge med i, hvad hun foretog sig. Så snart hun var ude af døren, sneg han sig ned og stjal mad. Maries alarmklokker ringede dog først for alvor, da hun fandt tydelige, beskidte fingeraftryk på loftslemmens hvide maling.

På det tidspunkt havde hun ingen anelse om, at det var ekskæresten, der skjulte sig i huset. Derfor ringede hun til ham for at spørge, om han ville undersøge loftsrummet for hende. Han besvarede dog ikke opkaldet, og derfor åbnede hun selv lemmen op til loftsrummet og fandt beviserne på, at ekskæresten havde boet der.

Hun ringede straks til ekskæresten og bad ham holde sig langt væk. Han indvilligede, men der gik ikke mange dage, før han atter sneg sig op på loftet. Der skjulte han sig i yderligere to uger, før Marie fattede mistanke og ringede til politiet.

Ekskæresten blev idømt 16 måneders fængsel.

Du kan læse mere om den sag HER.

MODELFOTO. (Billede: IRIS)

Rikke vågnede, da hendes stalker nussede hende

Den danske kvinde Rikke Skjerk Thomsen var offer for en stalker i 2014.

Den dengang 23-årige kvindes mareridt begyndte i maj 2014, da hun stødte på en nabo foran opgangen til sin og kærestens lejlighed i Randers. Naboen, der virker til at være helt normal, hævdede, at han havde mistet sin nøgle og ville gerne låne Rikkes telefon, så han kunne ringe efter en låsesmed.

Små tre uger senere vågnede Rikke Skjerk Thomsen op i sin seng ved, at kæresten lå og nussede hende. Det troede hun i hvert fald.

Det gik dog hurtigt op for hende, at det ikke var kæresten - det var en fremmed mand.

Naboen havde ifølge Rikke Skjerk Thomsen lirket låsen til lejlighedens bagdør op og var på den måde kommet ind i lejligheden. Parret pakkede straks de mest nødvendige ting og tog væk fra lejligheden i nogle dage. Episoden blev anmeldt til politiet, som sigtede underboen for blufærdighedskrænkelse og ulovlig indtrængen.

Den sag kan du læse mere om HER.

Rikke Thomsen fra Randers har været udsat for en stalker. (Billede: Brian Rasmussen)

Overvågningsvideoen viste, hvem der var i lejligheden

En amerikansk familie fra Oklahoma fik sig formodentlig noget af et chok i sommeren 2016, da de så overvågningsvideoen fra deres hus igennem.

Den 11. juli blev det lokale politi kaldt ud til et indbrud på Butterfield Drive. Da betjentene nåede frem, fortalte ejeren dem, at en fremmed mand var trængt ind i familiens hus, mens han lå og sov. Det fortæller det amerikanske medie Fox59.

På overvågningsbillederne kunne man se, at en fremmed mand pludselig stod og betragtede den sovende ejer af huset, mens han lå i sin seng.

Sagen blev opdaget, efter mandens kone havde ringet til ham og spurgt, hvem der havde været i huset tidligt om morgenen den dag. Manden forstod ikke, hvad hustruen talte om, og derfor gav han sig til at gennemse husets overvågningsvideo.

Politiet efterlyste efterfølgende den fremmede mand for at finde frem til ham.

Du kan læse mere om den sag HER.

Den fremmede mand ses her. (Billede: Oklahoma Police Department)

Pædofil gemte sig under skolepiges seng

I tre måneder boede en pædofil mand i 2005 på sit offers værelse, mens han sexmisbrugte hende om natten.

Den 22-årige mand fra Manchester, Scott Jennings, mødte ved et busstoppested den 12-årige skolepige, som han begyndte at tale med, når de mødtes.

Han fortalte hende blandt andet, at han ikke havde noget sted at bo, og at han var efterlyst af politiet for en mindre forseelse. Scott Jennings overbeviste pigen om, at det var en god idé, hvis hun kunne tage ham med hjem, så han kunne skjule sig for politiet.

Scott Jennings gemte sig derefter under pigens seng om aftenen og krøb op til hende, når moderen havde slukket lyset og sagt godnat. Pigens mor vidste intet om den vanvittige situation.

Da det blev opdaget, blev den 22-årige mand anholdt, og han blev året efter idømt to og et halvt års fængsel.

Du kan læse mere om den sag HER.

De var ikke alene i soveværelset

I slutningen af april sidste år vågnede den amerikanske kvinde Jerica Northness ved, at en fremmed person havde listet sig ind i hendes soveværelse i byen Shelton i Washington, hvor hun lå sammen med sin kæreste.

Den fremmede mand havde i ly af nattemørket kunnet slippe uset ind i parrets hjem, som var ulåst.

»For mig er det endnu mere ulækkert, at han ikke tog noget. Det eneste, han var interesseret i, var, at betragte folk,« forklarede hun efterfølgende til et lokalt medie.

Det viste sig, at Jerica Northness langt fra var den eneste kvinde, der havde oplevet at få besøg af den fremmede. Efter hun slog alarm til politiet, begyndte flere andre også at melde, at de havde haft besøg af ham. En af kvinderne fortalte, at hun den 6. april var vågnet ved, at en ukendt mand forsøgte at trække hendes sokker af.

Få dage efter lykkedes det politiet at finde frem til en mistænkt - en ung fyr på 22 år fra lokalområdet. Da de ransagede hans lejlighed, fandt de flere ting, som han havde taget fra de hjem, han var brudt ind i for at kigge på de sovende kvinder.

Blandt andet blev der fundet en del undertøj, som tilhørte kvinderne. På hans telefon fandt politiet flere billeder, som den unge mand har taget af sine sovende ofre - især af deres fødder.

Du kan læse mere om den sag HER.

MODELFOTO. (Billede: Shutterstock)

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Inger Støjberg, jeg har lige løbet...
bt.dk
Froome lod sig ikke overrumple:...
bt.dk
De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx