Af - 03/01-16 13:26; Opdateret: 03/01-16 13:52

Mohammed har fået genskabt sin penis: Sådan vil jeg have sex for første gangMohammed har fået genskabt sin penis: Sådan vil jeg have sex for første gang

En 43-årig mand fik sidste år "genskabt" sin penis efter en ulykke, han var udsat for som barn. Nu afslører han, hvordan han vil miste sin mødom.

Bildstrecke im Grossformat »

Mohammed Abad

En 43-årig mand, der fik sin penis endeligt "genskabt" sidste år, har et noget usædvanligt nytårsforsæt: han har nemlig lagt en klar strategi for, hvordan han skal miste sin mødom.

Det skriver The Sun.

Mohammed Abad, som manden hedder, fik i 2012 genskabt sin penis, der var blevet revet af, da han som 6-årig var ude for en ulykke. Men først de seneste måneder har den været fuldt funktionel.

Ni-årig dreng fik falsk Playstation og penis i julegave: Brød grædende sammen
Ni-årig dreng fik falsk Playstation og penis i julegave: Brød grædende sammen

Og nu afslører han så, at han har tænkt sig at bruge den til andet end pynt og pissoirer.

Mohammed ved også allerede, hvem den udvalgte er og afslører over for The Sun, at det bliver en sexarbejder ved navn Charlotte Rose, der får lov til at tage jomfrutitlen fra ham efter en middagsaftale.

- Jeg har ventet længe nok på det her - det vil være en god start på det nye år. Min penis virker perfekt nu, så jeg vil bare gøre det. Jeg er meget spændt. Jeg kan ikke vente på, at det endelig sker, siger han til The Sun.

Charlotte Rose er også begejstret

- Jeg er så beæret over, at han har valgt mig til at tage hans mødom, fortæller sexarbejderen til the sun og afslører, at hun ikke har tænkt sig at tage penge for ydelsen.

Penis eller tissemand? Ny undersøgelse afslører hvad danskerne kalder 'den'
Penis eller tissemand? Ny undersøgelse afslører hvad danskerne kalder 'den'

Ifølge engelske Metro mistede Mohammed sin penis, da han blev skubbet ind foran en bil og efterfølgende blev slæbt næsten 200 meter, mens han var fanget under bilen.

Avisen fortæller, at Mohammed abad har måttet undergå 119 operationer i en periode over tre år. Lægerne har brugt hud fra hans arme til at genskabe det mandlige kønsorgan. Samtidig har han fået implanteret en pumpe i sine testikler, der kan få hans penis til at vokse, når han trykker på den.

I klippet herunder kan du se Mohammed Abad fortælle om sin såkaldt nye penis.

Som 3-årig ville Daniel klippe tissemanden af - nu lever han som pige
Som 3-årig ville Daniel klippe tissemanden af - nu lever han som pige


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx