Af - 19/01-17 17:01; Opdateret: 19/01-17 19:42

LISTE: 8 Instagram-typer du skal stoppe med at følge NULISTE: 8 Instagram-typer du skal stoppe med at følge NU

Vedkommende er sikkert både sød og sjov. Men 12 posts i timen er hverken sødt eller sjovt. Farvel.

storybild

(Billede: Instagram)

Der er ganske vist længe til, at sæsonen for forårsrengøring sætter ind. Men der er ingen grund til ikke allerede nu at påbegynde udslusningen af gammelt tøj og gammelt skrammel, og nå ja:

Intetsigende Instagram-venner.

Her er en liste med otte Instagram-typer, du lige så godt kan stoppe med at følge nu:

Hende dér fra forfatterkurset i '07Hun var meget sød, men I blev aldrig rigtig venner. Eller rigtige forfattere. Og nu irriterer den næsten fremmede kvinde dig bare med sine evindelige inspirationscitater. Der er derfor kun ét at sige: Det var hyggeligt, men så hyggeligt var det heller ikke.

Profilen med de 'grineren' billederDu blev engang tagget i et opslag, der fik dig til at grine, og da kom du i tanke om, at du er sådan én, der godt kan lide at grine. Men så kom det ene opslag efter det andet med tøj, der ligner indkøbsposer, og sjove beskeder, som nogens mormor har skrevet, og så fik du nok. Men i panik over, at du ikke længere er sådan en, der godt kan lide at grine, har du ikke slettet den 'grineren' Instagram-profil, men hør. Problemet er ikke, at du har mistet din humoristiske sans. Problemet er, at du ikke længere er 13 år gammel. Beklager, Anders Hemmingesen.

Typen, der uploader 12 posts i timen


En video slået op af GIPHY (@giphy) den


Vedkommende er sikkert både sød og sjov. Men 12 posts i timen er hverken sødt eller sjovt. Farvel.

Hundehovederne


Et billede slået op af Kylie (@kyliejenner) den


Snapchat-hundehovederne er selvfølgelig 'super nuttede'. Men ikke på Instagram. Eller på Facebook. Eller på din jobansøgning.

Typen, der ikke følger tilbageHun er nemlig typen, der med skødesløs elegance poserer på et beskidt tæppe i foyeren til et nedlagt hotel i sine netstrømper og stadig formår at ligne en superstjerne. Hun er samtidig typen, der stjal din kæreste i gymnasiet. Og så er hun typen, der ikke følger tilbage på Instagram. Du er i tvivl om, hvilken af de tre ting, der er mest utilgivelig.

Alle kendisserFor at kunne snage og grine ad dem med dine venner, begyndte du sidste år at følge alverdens kendisser. Indtil det gik op for dig at deres liv er perfekt, mens dit er det stik modsatte. Stop selvpineriet.

Profilen med 'sunde smoothies hver dag'Hold nu op. Du får jo ikke lavet 'sunde smoothies hver dag'.

Den fremmede


En video slået op af GIPHY (@giphy) den


Du kan ikke huske nogensinde at have mødt personen, og vedkommende uploader heller ikke noget af din interesse. Du følger kun personen, fordi du er for høflig til at gå ind og klikke på 'unfollow'. Men helt ærligt. Gør det. Gør det nu.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
City-stjerne blev angrebet af...
bt.dk
Bortvist fra Hummel: Nu gør han...
bt.dk
Afsløring: Erdogans-stikkerlinje...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx