Af Christian Hansen - 02/09-17 12:54

Han slog op med kæresten - først efter to år opdagede han, hvad hun havde gjort mod hamHan slog op med kæresten - først efter to år opdagede han, hvad hun havde gjort mod ham

En 21-årig kvinde er idømt ni måneders fængsel for at have manipuleret en tidligere kæreste ved at have udgivet sig for at være tre forskellige politibetjente.

storybild

Det koster Lauren Adderley ni måneder bag tremmer at have udgivet sig for at være tre betjente, Politifoto

Det skriver BBC.

Lauren Adderley fra Shrewsbury oprettede forskellige mail-konti, hvorfra hun udgav sig for at være tre forskellige politibetjente. I skikkelse af at være ordensmagten bestemte hun i to år, at hendes ekskæreste ikke kunne ses med en række personer, oftest kvinder.

»Hun brugte denne sofistikerede online-tilgang til fuldstændigt at manipulere offerets liv og diktere, hvornår han kunne gå ud, hvor han kunne gå samt styre hans sociale interaktioner med andre mennesker i over to år,« lød det fra anklager i sagen, Jason Corden-Bowen.

Lauren Adderleys manipulation begyndte, efter at hun indledte et kort forhold til offeret. Da han gjorde det forbi med hende, begyndte jalousien at styre hendes ageren.

Den 21-årige lykkedes med at overbevise sin ekskæreste om, at hun på et tidligere tidspunkt i sit liv havde været offer for en seksualforbrydelse. Ekskæresten indvilligede i at være vidne i den sag, hvilket indebar, at han skulle indordne sig bestemte forhold, mens sagen kørte. Disse forhold blev dikteret af de falske betjente.

Han måtte eksempelvis ikke mødes med en kvindelig kollega, som han var tiltrukket af efter en julefrokost i 2014. I et andet tilfælde var han ude med sin mor og sin datter, og fik efterfølgende en mail fra 'politiet', der gik på, at det sted måtte han ikke komme, fordi det var et brud på 'aftalen'.

Den unge kvindes handlinger stoppede, da en kollega til offeret opdagede, at de forskellige emails fra 'politiet' kom fra ikke-troværdige og usikre kilder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prinsesse Josephine med tårer i...
bt.dk
Joe & The Juice brager frem i...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
'En pizza nr. 15 og en Coke Zero,'...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx