Af - 01/08-16 19:29

Genialt: Disse sko er lavet til at fange PokémonGenialt: Disse sko er lavet til at fange Pokémon

En amerikansk virksomhed vil revolutionere sneaker-branchen og lukrere på Pokémon GO's succes med et par elektroniske sko.

Bildstrecke im Grossformat »

Sneaker-trenden er støt stigende, og Pokémon har overtaget gader og stræder. Nu har en ny, innovativ virksomhed kombineret de to trends og skabt et par sko, der skal forøge dine chancer for at fange de mest sjældne Pokémons.

Det skriver Tech Insider.

Skoene hedder Matrix og er udarbejdet af startup-selskabet Vixole, der angiveligt har opfundet verdens første elektroniske interaktive sneakers.

YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers
YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

Matrix har en LED-skærm på siden af skoen, der er tilknyttet en app. Gennem appen kan brugeren tilpasse skoens design, så man kan 'opdatere' sine sko med det næste nye i modeverdenen.

Ni lyd-og lyssensorer i skoen gør det desuden muligt at interagere med virtual- og augmented reality-spil, og dermed kan brugeren både bestemme, hvordan skoene skal se ud samt bruge dem til diverse spil.

Vixole har øjnet muligheden for at udnytte Pokémon Go's aktualitet. Når en Pokémon dukker op i nærheden af dig, vibrerer skoen og samarbejder med kortet i spillet for at guide dig til Pokémonens placering.

YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas
YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

Hvis du synes godt om Vixole Matrix, men knap så godt om Pokémon GO, er der hjælp at hente.

Skoene kan nemlig også bruges med Google Maps, hvor vibrationerne fortæller dig om du skal gå til højre eller venstre, og hvis du undervejs får et opkald, vil Matrix underette dig. I fremtiden vil Vixole angiveligt tilføje endnu flere spændende funktioner.

Pokémon Go-spiller afslørede tyve i Fakta
Pokémon Go-spiller afslørede tyve i Fakta

Hvis man er hurtig, kan de debuterende ‘e-sneakers’ købes på finansieringsplatformen Kickstarter fra september, og fås i sort, hvid og brun, til den nette sum af 1300 kroner.


LÆS OGSÅ: Folk går HELT amok over ny Pokémon Go-opdatering

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx