Af - 02/06-17 17:41

Tusinder prøver at lyve sig til gratis Ariana Grande-billetter efter terrorTusinder prøver at lyve sig til gratis Ariana Grande-billetter efter terror

Mere end 10.000 mennesker har tilsyneladende forsøgt at snyde sig til gratis billetter til velgørenhedskoncerten for ofrene i Manchester.

storybild

Ariana Grande spiller søndag koncert for ofrene i Manchester. Her kommer blandt andre også Justin Bieber, Coldplay og Miley Cyrus. (Billede: Scanpix/Brendan Mcdermid)

Store dele af verden var rystet, da en selvmordsbomber i sidste uge detonerede en bombe og slog 22 mennesker ihjel til en Ariana Grande-koncert i Manchester.

Blandt de omkomne var flere børn, og mere end 100 mennesker blev såret i det mest dødelige terrorangreb på britisk grund i 12 år - og nu er der folk, der prøver at udnytte angrebet for egen vindings skyld.

Ariana Grande offentliggjorde for et par dage siden, at hun på søndag vender tilbage til Manchester for at afholde en støttekoncert for ofrene. Det sker til velgørenhedsarrangementet One Love Manchester, hvor Grande vil blive akkompagneret af en række verdensstjerner som Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry og Miley Cyrus.

Ariana Grande vender tilbage til Manchester til megakoncert
Ariana Grande vender tilbage til Manchester til megakoncert

Billetdistributøren Ticketmaster annoncerede i den forbindelse, at 14.200 gratis billetter ville blive sat til side til de mennesker, der var til stede ved den oprindelige koncert. Men der er åbenbart mange, der ikke har forstået budskabet, for langt flere end 14.200 har søgt om at få del i de gratis billetter.

‘Mere end 25.000 mennesker har søgt om billetter. Desværre er der blevet lavet mere end 10.000 skruppelløse ansøgninger,’ skriver Ticketmaster i en pressemeddelelse ifølge BBC.

Teenager misforstod en SMS fra sin mor i Manchester: Det reddede hendes liv
Teenager misforstod en SMS fra sin mor i Manchester: Det reddede hendes liv

‘Hos Ticketmaster gør vi alt, hvad vi kan (...) for at sikre, at billetterne går til de rigtige fans - og ikke de opportunister eller turister, der også har søgt om at få gratis billetter,’ lyder det.

Foruden de 14.200 billetter satte Ticketmaster 35.000 billetter til salg for 40 pund stykket - knap 350 kroner. De blev udsolgt på under 20 minutter.

Herefter begyndte adskillige billetter til showet at dukke op på eBay - til priser på langt over 40 pund. Det fik adskillige rasende fans til tasterne på Twitter.

- Det er absolut sygt, at folk sælger billetter til et velgørenhedsarrangement på eBay til overpris, skriver en bruger eksempelvis.

To teenagere fejrede fødselsdag med deres idol - kun en er nu i live
To teenagere fejrede fødselsdag med deres idol - kun en er nu i live

- Folk sælger One Love Manchester-billetter til otte gange normalprisen. Totalt fucking klamt, skriver en anden.

I en pressemeddelelse forsikrer eBay imidlertid, at alle sådanne opslag vil blive fjernet omgående.

‘Alle billetter til dette arrangement vil helt sikkert blive fjernet (...) Vi tillader ikke salg af nogle ting, som på nogen måde profiterer af tragedien i Manchester,’ lyder det.

Eminem hjælper ofrene fra Manchester-angrebet
Eminem hjælper ofrene fra Manchester-angrebet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx