Af Sebastian Kirk - 13/09-17 18:49

Transkønnet mand står frem: Sådan skjuler jeg mine brysterTranskønnet mand står frem: Sådan skjuler jeg mine bryster

En transkønnet mand er hudløs ærlig på sin Instagram-profil, hvor han viser nogle af problemerne ved at transformere sig fra kvinde til mand.

storybild

Colter Alexander blev født som Sasha, men har siden barnsbedt følt sig som en mand. Som 20-årig begyndte han på hormonbehandling.

Fra naturens side er der nogle grundlæggende forskelle på mænd og kvinder, og det kan være et problem, hvis man føler, man er født som det forkerte køn.

Således er der ikke kun psykiske barrierer at overkomme, når man beslutter sig for at skifte køn - og det er 24-årige Colter Alexander fra Storbritannien et levende bevis på.

Han er født som kvinde, men omkring allerede som barn vidste han, at han var født i den forkerte krop. Først som 20-årig begyndte han dog at gøre noget ved det.

»Jeg tog skridtet, fordi jo mere, jeg så mig selv i spejlet, jo mere deprimeret blev jeg. Mit liv stod stille, og jeg har det ikke godt, når jeg står stille,« fortæller Colter Alexander, som tidligere hed Sasha, til Daily Mail.

»Lige siden jeg var barn har min hjerne altid skreget 'dreng' - jeg var fanget i det her underlige fuglebur, der var formet forkert. Det var på tide, at jeg tænkte på mig selv,« forklarer han.

Han begyndte derfor på hormonbehandling suppleret med intensiv styrketræning, og i dag er der ikke meget ved Colter Alexanders krop, der afslører, at han engang var en kvinde. Men der er stadig én ting - eller to - der springer ud: brysterne.

På Instagram viser Colter således, hvordan han er nødt til at dække sin ellers så veltrænede krop med tape for at skjule sine bryster.

Colter Alexander siger til Daily Mail, at han håber på at kunne få foretaget en plastikoperation i løbet af nogle måneder, så han kan få fjernet brysterne.

Men bortset fra dem har han det rigtig godt i sin transformerede krop, fortæller han.

»Testosteron har ændret mit liv 100 procent. Det har boostet min selvtillid, givet mig mulighed for at se min sande identitet i spejlet og givet mig det mentale løft, min depression havde taget fra mig,« siger han.

#chestday is the #bestday #ftm #transgender #transisbeautiful #muscle #pump #transbodybuilder #transandinked #gay

A post shared by Colter Alexander (@coltarmstrongfitness) on

Det har også hjulpet ham gevaldigt, at han få måneder inde i sin transformation mødte sin nuværende kone, der har været en fast støtte for ham gennem hele processen.

»Hun har været min ultimative støtte gennem alle mine mentale nedbrud. Hun har hjulpet mig, hver gang mine frustrationer er blevet for meget for mig, og hun fortsætter med at hjælpe mig til at vokse. Jeg har aldrig kendt ægte lykke, før jeg mødte en, der støttede mig gennem alle udfordringer,« fortæller Colter Alexander.

You're my favorite adventure

A post shared by Colter Alexander (@coltarmstrongfitness) on

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Verdensstjerne i København: 'Jeg...
bt.dk
Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
På onsdag ventes dommen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx