Af - 04/03-17 09:26; Opdateret: 04/03-17 09:39

Hollywood-stjerne trækker sig: Vil alligevel ikke følge i Trumps fodsporHollywood-stjerne trækker sig: Vil alligevel ikke følge i Trumps fodspor

Gennem længere tid har luften været iskold mellem USA’s præsident, Donald Trump og den kendte skuespiller og republikanske politiker, Arnold Schwarzenegger.

storybild

(Billede: AFP)

Nu langer den tidligere bodybuilder endnu engang ud efter Trump.

Over for det amerikanske medie The Hollywood Reporter slår Schwarzenegger fast, at han trækker sig som vært i tv-showet 'The Celebrity Apprentice' efter et blot én sæson skærmen.

Og årsagen er ifølge den tidligere Terminator-stjerne, at han ikke kan leve med den »bagage«, som programmet har.

Efter Trumps valgsejr: Nu overvejer Oprah at stille op som præsident i USA
Efter Trumps valgsejr: Nu overvejer Oprah at stille op som præsident i USA

Her hentyder han til Donald Trump, der har været vært på programmet i en årrække - en rolle, der bl.a. har været med til at bane vejen for forretningsmandens senere politiske karriere.

»Jeg elsker at arbejde med NBC - og hele staben. Jeg vil gerne arbejde med dem igen. Men ikke med den bagage, som dette program bærer på,« udtaler Arnold Schwarzenegger til The Hollywood Reporter.

Allerede i løbet af Trumps valgkamp markerede Schwarzenegger sig som en indædt modstander af rigmanden som politiker.

Den tidligere guvernør i Californien skrev bl.a. på Twitter, at han for første gang, siden han blev amerikansk statsborger, ville undlade at stemme på en republikansk kandidat.

Trump gav lidt igen, da han holdt tale ved The National Prayer Breakfast, som er en årlig begivenhed, der afholdes i Washington D.C.

Ungdomsbilleder af statsoverhoved uden trøje går viralt
Ungdomsbilleder af statsoverhoved uden trøje går viralt

I talen benyttede Trump nemlig lejligheden til at knytte en lille bemærkning om Arnold Schwarzeneggers seertal for ’The Celebrity Apprentice’.

»De har hyret en stor, stor filmstjerne – Arnold Schwarzenegger – til at overtage min rolle i programmet. Og vi ved godt, hvordan det er endt. Seertallene er styrtdykket. Det har været en total fiasko,« lød det fra Trump, som kom med en tilføjelse:

»Og jeg synes også, vi alle skal bede for Arnolds seertal, okay?«

Det fik Schwarzenegger til at svare igen med en hånlig video, som han lagde ud på Facebook.

»Hey Donald, jeg har en god ide, hvad med at vi bytter job? Du overtager TV, for du er jo en ekspert i seertal, og jeg overtager dit job, så kan folk endelig sove trygt igen,« sagde Arnold Schwarzenegger.

DF: USA skal ikke være verdens politibetjent
DF: USA skal ikke være verdens politibetjent

Netmediet People slår dog fast, at den hårdtslående skuespillers chancer for at fortsætte som vært i tv-programmet i forvejen var begrænsede - netop på grund af de lave seertal.

»Schwarzenegger er sandsynligvis kommet tv-selskabet NBC i forkøbet ved selv at sige op. Det er lidt, som tyder på, at ‘The Celebrity Apprentive’ overlever denne første sæson. Seertallene har været katastrofale og er faldet med 44 procent,« skriver People i en kommentar.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx