Af - 27/10-15 21:44; Opdateret: 27/10-15 22:24

Lærerinde får ultimatum: Slet dine billeder eller mist jobbetLærerinde får ultimatum: Slet dine billeder eller mist jobbet

Flere forældre havde klaget over Mindi Jensens profil på Instagram. Billederne var 'usømmelige,' mente de.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er billederne, der fik Bindi Jensen i problemer

En amerikansk lærerinde fik stillet et ultimatum fra sin ledelse, da flere forældre havde klaget over letpåklædte billeder på Instagram.

Hun kunne enten slette billederne, gøre dem private eller se sig om efter et andet arbejde. Sådan var beskeden fra North Sanpete Middle School, der nu har undskyldt for det skrappe krav.

Det skriver den amerikanske tv-station ABC 4 UTAH.

En person fra skoleledelsen stillede lærerinden, der er alenemor til fire børn, et ultimatum, da der var blevet klaget over billederne på Instagram. De mange fotos dokumenterede hendes passion for bodybuilding. En sport, der blandt andet gør sig en del i bar hud, selvbruner og temmelig små bikinier.

Kort efter fødslen: Så smuk er Remees kæreste
Kort efter fødslen: Så smuk er Remees kæreste

Mindi havde ellers taget visse forholdsregler, og havde kaldt sig noget andet på det sociale medie end sit rigtige navn.

- Der var nogle børn der fandt billederne og så blev forældrene forargede over dem og begyndte at kalde dem for usømmelige. De kaldte dem for pornografiske. De kaldte billederne for upassende, selv om det bare er billeder fra mine konkurrencer og fitnesscentret. De viser mig i uniformen til min sport, bodybuilding, siger Mindi Jensen.

Instagram: Derfor er brystvorter bandlyst
Instagram: Derfor er brystvorter bandlyst

Da tv-stationen henvendte sig til skoleledelsen, havde de åbenbart fortrudt de tre valg, som de havde stillet lærerinden, der underviser de mellemste klasser, overfor. I stedet bliver der nu indført kurser, der kan lære både børn og forældre, hvordan man bør være på internettet som skoleelev.

Mindi Jensen begyndte arbejdet på sin muskuløse krop, da hun efter en grel skilsmisse var blevet deprimeret og havde tabt sig så meget, at hun havde en kropsvægt på under 45 kilogram. Nu er der større bøffer på rammen, og hendes profil på Instagram hjælper andre enlige mødre til at finde motivationen til at træne i en travl hverdag.

Amatørbodybuilderen Mindi er glad for, at det ikke blev blæst op til et kæmpestort problem alligevel.

- Jeg føler, at jeg er god til det, og at det kan føre mig steder hen. Det er første gang, at jeg har følt mig stærk, siger hun til tv-stationen.

Fyre tager tykt pis på pigers frække Instagram-blære-billeder
Fyre tager tykt pis på pigers frække Instagram-blære-billeder

Nedenfor kan man se et opslag fra Mindi Jensens Instagram-konto.


LÆS OGSÅ: GALLERI: De her frække billeder gav Amalie Wichmann 10.000 følgere

LÆS OGSÅ: Find dig selv på listen: Her er Danmarks mest populære profiler på Instagram

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Medie: Kongelig fartdjævel ræsede...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx