Af - 25/08-15 18:09

Hammerkaster blev hammerfuld: Sådan mistede han guldmedajlen i byenHammerkaster blev hammerfuld: Sådan mistede han guldmedajlen i byen

Fornøjelse var kortfristet for den polske hammerkaster, der fejrede atletikguldet i Beijing.

Bildstrecke im Grossformat »

En sejrende hammerkaster har angiveligt fejret sin succes med en druktur i Beijing, hvor han brugte sin nyvundne medalje som betalingsmiddel.

Det skriver Independent.

Den polske Pawel Fajdek har formentlig gevaldige tømmermænd, i mere en forstand, efter en våd aften i Beijing, hvor han skulle fejre sin nyvundne guldmedalje i hammerkast til verdensmesterskaberne i atletik. Flere polske sportsjournalister har observeret sportsmanden skåle talrige gange for sin bedrift.

Ifølge det kinesiske medie Tencent, vågnede den store hammerkaster nemlig op uden guld om halsen efter sin fejring af den selvsamme medalje. Guldet, der jo er gangbar valuta i de fleste kulturer har han angiveligt brugt til at betale for taxien hjem fra sin sejrsfest.

Lufthavnen ville konfiskere hendes dyre cognac: Så bundede hun den i trods
Lufthavnen ville konfiskere hendes dyre cognac: Så bundede hun den i trods

Efterfølgende kontaktede den 26-årige polak politiet i håb om, at man her kunne hjælpe ham med at få medaljen tilbage. Herefter hjalp betjente ham med at gå aftenen igennem og fandt til sidst frem til den taxichauffør, der havde taget imod symbolet på den sportslige præstation.

Beruset mand nikker hjælpsom betjent en skalle
Beruset mand nikker hjælpsom betjent en skalle

Efter lidt overtalen fra politiet blev medaljen leveret tilbage til den tørstige polske atlet. På den måde kan verdensmesteren, der i øvrigt også vandt guld i 2013, trøste sig med, at den våde sejrrus ikke kostede ham trofæet.

LÆS OGSÅ: Beruset kvinde anholdt efter sexshow på fly

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx