Af - 23/08-15 17:05

McHyp? 'Pludselig stak der bare et hestehoved ind ad vinduet'McHyp? 'Pludselig stak der bare et hestehoved ind ad vinduet'

Det vakte ikke kun lutter begejstring, da en gruppe ryttere lagde vejen forbi en McDonald's

Bildstrecke im Grossformat »

En læser fra det schweiziske '20 Minuten' fangede fredag et sælsomt syn, da en gruppe ryttere var blevet sultne på deres ridetur.

- Jeg har aldrig set noget så sjovt, siger den 23-årige Jan Sony, der har taget en række opsigtsvækkende fotografier af det sjove optrin.

Den 23-årige mand havde sammen med sin kæreste tænkt, at aftensmaden skulle indtages på den lokale McDonald's i Weinfelden, men det blev til mere en bøf i bolle og en iskold sodavand. Parret fik sig også en på opleveren.

Dansk fedmeforsker har arbejdet for Coca-Cola og McDonald's: Jeg er stadig uafhængig
Dansk fedmeforsker har arbejdet for Coca-Cola og McDonald's: Jeg er stadig uafhængig

- Da jeg ventede på den mad, jeg havde bestilt, så hørte jeg pludselig en vrinskende hest igennem Drive-In vinduet, fortæller den snarrådige fotograf, der skyndte sig at knipse et par billeder af de aparte kunder, der holdt i kø udenfor vinduet.

Det var dog ikke alle gæsterne på burgerrestauranten, der var lige begejstrede for de firbenede kunder. Fotografen overhørte flere gæster, der følte sig forstyrret af gruppen af ryttere.

- Kort efter, at hestene var redet væk, så var der en enkelt ældre herre, der brokkede sig lidt over de hestepærer, som de havde efterladt ved restauranten, siger Jan Sony.

Mash Donalds, Pizza Hat og ZFC: Hvilket land er vi i?
Mash Donalds, Pizza Hat og ZFC: Hvilket land er vi i?

Nu kan du betale med MobilePay på McDonald's
Nu kan du betale med MobilePay på McDonald's

Og det viser sig faktisk også, at hestene egentlig slet ikke er velkomne hos McDonald's, i så fald skal de i hvert fald tøjre hestene udenfor, sætte ridestøvlerne i jorden og gå ind til skranken.

For det er ikke sikkert at have dem igennem Drive-In-banen. Her spiller man på, at det store dyr er et flugtdyr, der kan være farlige for de andre gæster.

- Heste er uforudsigelig og udgør en risiko, siger en vagthavende chef hos burgerrestauranten.

Drive-In er forbeholdt biler og motorcykler.

- Her er hestene simpelthen undermotoriserede, siger McDonald's-bossen, der også forklarer, at man normalt ikke ville tage imod ordre fra kunder til hest.

Fredag kendte de ansatte dog åbenbart ikke til denne regel, for rytterne fik i hvert fald stillet sulten i burgere og fritter.

LÆS OGSÅ: McDonald's gemmer på hemmelige menuer: Sådan får du en 'McGangbang'

LÆS OGSÅ: Fattig dreng lavede lektier i lysskær fra McDonalds: Nu får han fantastisk nyhed

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx