14/03-16 19:14

Palins mand involveret i alvorligt styrt på snescooterPalins mand involveret i alvorligt styrt på snescooter

Ifølge amerikanske medier har Sarah Palins mand været involveret i et alvorligt styrt på snescooter.

storybild

Ifølge amerikanske medier har Sarah Palins mand, Todd Palin, været involveret i et alvorligt styrt på snescooter. (Billede: AP/Andrea Melendez)

Todd Palin, som er gift med den tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin, er kommet til skade i "meget alvorlig" hændelse med en snescooter i Alaska.

Det skriver CNN.

- Todd Palin har været involveret i et meget alvorligt styrt på en snescooter i går aftes (søndag, red.), lyder det ifølge CNN.

Sarah Palin erklærede i januar, at hun vil støtte Donald Trump i kampen om at blive Republikanernes præsidentkandidat, men på grund af mandens uheld har hun mandag aflyst en række arrangementer for at nå hjem til sin mand.

- Sarah Palin rejser til Alaska for at være sammen med sin mand, og hun ser frem til at vende tilbage til valgkampen hurtigst muligt, lyder det i en kommentar fra Trump-lejren ifølge CNN.

Mandag aften foreligger der ikke yderligere informationer om Todd Palins tilstand.

Sarah Palin er ligesom Donald Trump en kontroversiel politisk figur. Siden hun trådte tilbage fra sit politiske embede i 2009, har hun erklæret sin støtte til den konservative Tea Party-bevægelse. I sommer lancerede hun sin egen tv-kanal Sarah Palin Channel.

Efter at Palin i januar annoncerede sin støtte til Donald Trump, sagde erhvervsmanden, at han var "meget beæret" over at få støtten.

- Hun er en ven og en person af høj kvalitet, som jeg har stor respekt for. Jeg er stolt af at have hendes støtte, lød det fra Trump ifølge nyhedsbureauet AFP.

I 2008 var Sarah Palin Republikanernes bud på en vicepræsident, da hun sammen med John McCain var oppe imod Barack Obama og Joe Biden fra Demokraterne.

Det blev som bekendt til et valgnederlag for Republikanernes duo.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe brøler: Billeder af Kim Walls...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
USA's topforhandler: EU og Danmark...
bt.dk
Asger var alene - pludselig sad armen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx