Af - 25/04-14 08:14

Inspirerende video: Sådan ses 'skønhed' gennem en blinds øjneInspirerende video: Sådan ses 'skønhed' gennem en blinds øjne

En gruppe blinde mænd og kvinder giver i en ny video deres definition af, hvad 'skønhed' og det, at noget er 'smukt', betyder.

At lytte til fuglenes kvidren, nyde duften af nybagte småkager og følelsen af græs. I en inspirerende video fra BuzzFeed beskriver en gruppe blinde mænd og kvinder, hvordan de oplever og definerer 'skønhed' samt det, at noget er 'smukt'.

- At miste synet har været en velsignelse, siger den ene mand med et smil og uddyber:

- Jeg bekymrer mig ikke om, hvilken nationalitet en person har, jeg bekymrer mig ikke om, hvor høj en person er, jeg bekymrer mig ikke om hvor store eller små, de er. En person er smuk, fordi de er tro mod sig selv.

En anden mand lægger stor vægt på sanserne.

- Jeg synes, skønhed er oplevelse. Med oplevelse mener jeg duften af nybagte småkager, den varme brise mod din hud, følelsen af græs under dine fødder, når du går gennem forhaven, forklarer han.

Det er ikke første gang, en video om blindes opfattelse af koncepter skaber opmærksomhed på internettet. Sidste i år beskrev den blinde radiovært Tommy Edison, hvordan han opfatter blandt andet det ydre rum og solopgang.

LÆS OGSÅ: Tankevækkende: Hvad ser du selv i spejlet - og hvad ser andre?

LÆS OGSÅ: 12-årig får opfyldt sit største ønske, inden han bliver blind

LÆS OGSÅ: Mirakel? Efter 13 år som blind - nu kan Ulla se igen

LÆS OGSÅ: 12-årigt LEGO-geni opfinder printer til blindeskrift

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
DR har delt X Factor-seernes data med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx