Af - 14/03-16 09:29

Mor er træt af kommentarer: Min datters kæmpe modermærke går aldrig væk!Mor er træt af kommentarer: Min datters kæmpe modermærke går aldrig væk!

Katie Crenshaws datter har et stort modermærke i ansigtet, og det er hun efterhånden træt af, at folk kommenterer på.

Bildstrecke im Grossformat »

Katie Crenshaw er mor til Charlie, en bedårende pige på seks måneder. Den lille pige ligner alle andre babyer, bortset fra at hun har stort modermærke i ansigtet. Og det har hendes mor efterhånden fået nok af, at folk altid skal kommentere på. Det skriver Mashable.

LÆS OGSÅ: Utroligt foto fanger uhyre sjælden fødsel

Lille Charlie blev født med et modermærke i højre side af ansigtet, og lige siden fødslen har Katie måttet forholde sig til masser af kommentarer, spørgsmål og meninger om pigens udseende. Men det gider hun ikke længere.

- Vi behøver ikke tale om det, hver gang du ser på hende. Vi ser gennem farven på hendes ansigt. Charlie er Charlie, og det er en del af, hvem hun er. Det behøver ikke konstant at blive kommenteret, kritiseret eller anfægtet, skriver Katie Crenshaw på sin blog og tilføjer:

- Jeg har ikke noget imod at gøre nysgerrige hoveder klogere, men jeg har ikke brug for din mening om, hvordan det kan udvikle sig, eller hvilken effekt det kan få på hende. Det er en del af hendes unikke skønhed. Det går måske aldrig væk, og ved I hvad? Det behøver det ikke.

Katie har uploadet denne søde, lille video af en grinende Charlie på sin Instagram-profil:

Here's a laughing baby for you, in case you needed it. 😍

A video posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on


LÆS OGSÅ: Far anholdt: Efterlod baby i glohed bil og tog på stripklub

LÆS OGSÅ: Fødselsdeprimerede mødre har større risiko for selvmord

LÆS OGSÅ: Denne nyfødte baby er 12 år gammel: Her er forklaringen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx