Af - 20/05-14 13:16

Skistjerne kører ind i gravid elg – og så sker det helt utroligeSkistjerne kører ind i gravid elg – og så sker det helt utrolige

Den svenske skistjerne Jesper Modin har stadig svært ved at tro på, hvad der skete, da han bragede direkte ind i en kæmpestor elg.

Bildstrecke im Grossformat »

Foto: Jesper Modin

Det er ikke helt usandsynligt, at man som bilist møder en elg på en landevej i Sverige.

Men for svenske Jesper Modin endte søndagens møde med et af de enorme dyr på over 500 kilo alligevel helt, helt usandsynligt. Men historien er ikke desto mindre sand.

Mor til fire fanget i smadret bil i fem dage: Du gætter aldrig hvad hun blev reddet af
Mor til fire fanget i smadret bil i fem dage: Du gætter aldrig hvad hun blev reddet af

Her er, hvad der skete:

Jesper Modin, der er langrendsløber på eliteniveau og har været til OL, var på vej hjem til Östersund, da der pludselig stod en elg på vejen foran hans bil.

3-årig dreng forsvandt: Du gætter aldrig hvor han blev fundet
3-årig dreng forsvandt: Du gætter aldrig hvor han blev fundet

'Kollisionen var uundgåelig. Elgen blev slynget op på kølerhjelmen, op over forruden og fortsatte over taget og ned i grøften. Jeg blev overstrået med glassplinter og indvolde fra elgen og holdt ind til siden. Trods en halvt smadret bil opdagede jeg, at den eneste skade, jeg havde fået var lidt snitsår på hånden,' skriver Jesper Modin, der også mener, at det var ganske heldigt, at han havde briller på:

'Ellers havde jeg nok været blind,' som han skriver.

WOW!  Denne mand spiller fodbold med løver
WOW! Denne mand spiller fodbold med løver

Efterfølgende bliver der ringet efter en kranbil, og Jesper Modin får fragtet sin smadrede bil til en mekaniker i Östersund – og det er nu historien tager en helt utrolig drejning.

For da den 25-årige svensker åbner døren i passagersiden for at tage nogle forsikringspapirer i handskerummet, får han øjenkontakt med en noget uventet gæst.

Rørende video går viralt igen: Andreas far døde før hendes bryllup, men så gjorde  hendes bror dette
Rørende video går viralt igen: Andreas far døde før hendes bryllup, men så gjorde hendes bror dette

En lille elg-kalv ligger på gulvet. Og den er stadig levende. Elgen, som Jesper Modin påkørte havde åbenbart været gravid.

'Og den havde stadig navlestrengen siddende. LEVENDE: Jeg havde altså forløst elgen i ulykken, og så havnede den i bilen. Det er en historie så utrolig, at jeg knap tror det selv. Heller ikke når jeg kigger på billederne,' skriver Jesper Modin, der tog billeder af elg og bil undervejs.

SE BILLEDER I GALLERIET ØVERST i ARTIKLEN.

Mx.dk har været i kontakt med Jesper Modin, der udtrykker beklagelse over hele situationen, fordi det endte med, at elgkalven blev aflivet, fordi den var alene i verden uden sin mor.

Dette er måske de sødeste 11 sekunder, du får at se i dag
Dette er måske de sødeste 11 sekunder, du får at se i dag

- Jeg er slet ikke glad for, hvad der er sket. Det er jo vældig tragisk set fra elgens perspektiv, lyder det fra Jesper Modin til mx.dk.

Han optog også en film af den levende elg-kalv, som du kan se her:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Nyslået Lotto-millionær har...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Politiet udskyder rapport om Aviciis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx