Af - 28/05-17 12:43

Fem-årig nær kvalt af sin Fidget Spinner - selvom hans mor havde advaret hamFem-årig nær kvalt af sin Fidget Spinner - selvom hans mor havde advaret ham

- Det var super skræmmende. Da de stak en slange ned i halsen på ham, kastede han blod op. Det var frygteligt for mig at se, hvor mange smerter han havde.

storybild

Fidget Spinners er lige nu den mest populære dille blandt børn i hele verden, men den store interesse for propel-lignende genstand har også ført til flere ulykker.

I forrige uge gik en kvinde i USA ud og advarede mod at lade mindre børn lege med dem uden opsyn, efter hendes søn var ved at blive kvalt i sin Fidget Spinner, og derfor tog 23-årige Johely Morelos fra Texas en snak med sin fem-årige søn om, at man skal passe på, når man leger med dem.

'Det påvirker jordens rotation': Her er de vildeste rygter om fidget spinners
'Det påvirker jordens rotation': Her er de vildeste rygter om fidget spinners

- Jeg viste ham billeder og sagde, at han aldrig skal putte dem i munden. Men han lyttede tilsyneladende ikke særlig opmærksomt, siger hun til Buzzfeed.

For kort tid efter var hun ude og handle, mens hendes søster passede den fem-årige dreng. I et kort øjeblik var hun uopmærksom, så derfor så hun ikke, at et af kuglelejerne faldt ud, og drengen som en ren impuls puttede den ind i munden.

Søsteren skyndte sig at fragte drengen til det lokale hospital, men her kunne personalet ikke få det lille kugleleje ud af halsen på ham, så de måtte sende ham til et andet hospital i byen Portland, hvor han fik den opereret ud af kirurger.

Populært legetøj rives ned fra hylderne: 'Jeg har aldrig oplevet noget lignende'
Populært legetøj rives ned fra hylderne: 'Jeg har aldrig oplevet noget lignende'

- Det var super skræmmende. Da de stak en slange ned i halsen på ham, kastede han blod op. Det var frygteligt for mig at se, hvor mange smerter han havde, siger Johely Morelos til Buzzfeed.

Hun opfordrer nu producenterne af det populære legetøj til at advare om, at der er kvælningsfare for især mindre børn, der leger med dem.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
Messi udraderer Ronaldo: Krydser vild...
bt.dk
Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx