Af - 25/05-15 18:35; Opdateret: 25/05-15 19:18

Han brød religiøst dogme for at redde 6-årig: Folks gavmildhed får tårerne fremHan brød religiøst dogme for at redde 6-årig: Folks gavmildhed får tårerne frem

Et tv-hold ville overraske helten Harman Singh, der tilsidesatte religion for at redde en lille dreng. Og overrasket blev han.

storybild

22-årige Harman Singh reagerede instinktivt, da han så, at en lille dreng var kørt ned. Han smed sin turban med det samme for at lægge den under hovedet på den seksårige dreng, der var kørt ned på vej til skole.

Gerningen vakte opsigt, da Harman Singh er shikh, og turbanen, som han bærer til hverdag, må han som udgangspunkt ikke smide i offentligheden. Det gjorde han alligevel og historien gik viralt. Faktisk i en sådan grad, at New Zealands OneNews tog hjem til ham for at lave et interview med helten.

- På en normal dag får jeg 30-50 beskeder fra mennesker verden over, som jeg ikke kender, fortalte Harman Singh, men interviewet fik folk til at undre sig.

Mand bryder religiøst dogme for at redde 5-årig
Mand bryder religiøst dogme for at redde 5-årig

Fik kæmpe overraskelse
I baggrunden kunne seerne se, hvor sparsomt den uselviske mand bor. Et par havestole af plastik dekorerede værelset sammen med et lille træbord og Harman Singh tilbragte nætterne på en madras, der lå på gulvet.

Det skulle der gøres noget ved. Tv-stationen opsøgte Harman Singh endnu engang under påskud af at ville lave et interview om, hvordan han håndterer sin nufundne berømmelse. I virkeligheden havde nyhedsholdet dog en helt anden agenda, der fik Harman Singh til at bryde ud i tåre.

En tydeligt rørt Harman Singh fik sit livs største overraskelse. Foto: Screenshot

Imens Harman Singh høfligt afviste, at han skulle være en berømthed - at han bare gjorde, hvad enhver ville have gjort i hans situation, rullede en stor vogn op ved hjemmet. Som en tak fra hele lokalsamfundet var vognen fyldt med møbler til hans hjem.

- Det er den største overraskelse, jeg nogensinde har fået, sagde en grådkvalt Harman Singh.

Inden længe måtte også journalisten knibe en tåre.

Videoen optrådte her i artiklen, men er nu blevet fjernet fra Youtube på et krav fra den newzealandske tv-station, som har rettighederne. Vi beklager.

Turban-helt møder trafik-offer: - Han er tapper
Turban-helt møder trafik-offer: - Han er tapper

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx