Af - 16/11-16 10:34; Opdateret: 16/11-16 13:01

Kontroversiel guide: Sådan er du utro uden at blive opdagetKontroversiel guide: Sådan er du utro uden at blive opdaget

En mand, der har flere års erfaring med utroskab, deler nu ud af sine 'guldkorn'.

Bildstrecke im Grossformat »
- Den nemmeste måde at blive opdaget på: Din telefon. Telefonen lader dig finde en UP (utroskabs-partner), komme i kontakt med og snakke med vedkommende. Men den er også en guldmine for snagende partnere, skriver midget_porn_aint_bad. Han opfordrer derfor til, at man sørger for at have en kode på sin telefon, så en nysgerrig kæreste ikke tilfædigvis falder over fældende beskeder, billeder eller lignende. Og så skal man sørge for aldrig at lægge den fra sig rundt omkring. - Hvis du har mistanke om, at din partner snager i din telefon, så smid den i toilettet og sig, det var et uheld Ja, en god telefon er dyr - men ikke så dyr som en skilsmisseadvokat, skriver han. Midget_porn_aint_bad råder til, at man holder sin hemmelighed tæt. Ikke bare over for sin partner, men over for alle. Lad være med at prale til vennerne. - Folk snakker meget. Lad være med at fortælle NOGEN om det beskidte stads, du har gang i. Hvad forhindrer folk i at tale over sig, hvis de bliver fulde? Hvad nu hvis du bliver uvenner med en, som beslutter sig for at sladre?, skriver han. Midget_porn_aint_bad påpeger, at det er vigtigt at gå i bad efter sin ugerning. Men man skal også passe på, man ikke gør for meget ud af det. - Sørg for altid at have tyggegummi i bilen. Gå i bad bagefter - men lad være med at bruge så meget sæbe, at du rent faktisk dufter GODT. Hvilken fyr dufter af sæbe, når han ikke lige har været i bad?, skriver han. Det er ikke nemt konstant at skulle slette sine spor - og det lægger midget_porn_aint_bad ikke skjul på. Han opfordrer til, at man holder hovedet koldt og lader være med at bukke under for stress. - Det er en permanent livsstil at luske rundt. Det kan føles ligesom at arbejde for CIA - alt det hemmelighedskræmmeri på daglig basis. Det hjælper, hvis du nyder det og ligefrem tænder på det, skriver han. Uanset hvad du gør, så er det altid risikobetonet at være sin partner utro, slår midget_porn_aint_bad fast. - Vi risikerer alle at blive opdaget. Det kan ske for dig, og det kan ske for mig, som han skriver. Og hvis det først sker - og hvis partneren endda hyrer en privatdetektiv - så er der ikke meget at gøre. - Så er du færdig. Du er ikke klog nok til at skjule dine spor fra en erfaren detektiv, og det er jeg heller ikke. Men der er ingen grund til at græde over spildt mælk. Forbered dig selv. Du spillede spillet - og du tabte.

‘Du må ikke bedrive hor’, lyder det sjette af de 10 bud, som enhver god kristen bør følge til punkt og prikke.

Han opdagede, at kæresten var utro på grund af denne detalje
Han opdagede, at kæresten var utro på grund af denne detalje

Men selv blandt ikke-kristne - eller folk, der ikke giver meget for religion generelt - er der bred enighed om, at utroskab er forkert. Derfor går folk ofte også langt for at skjule det, når de beslutter sig for alligevel at tage et sidespring i parforholdet.

På Reddit er der sågar en hel underside for folk, der deler tip til og tanker omkring det at være deres partner utro. Brugeren ‘midget_porn_aint_bad’ er blandt de mest aktive, og han har efter eget udsagn adskillige års erfaring med at være utro og slippe afsted med det.

Fandt konen i seng med en anden: Så klippede han elskerens penis af
Fandt konen i seng med en anden: Så klippede han elskerens penis af

- Hvis man bliver opdaget, er det næsten altid fordi, man ikke har været forsigtig. Lad være med at være skødesløs, som han skriver.

Han har derfor strikket en guide sammen til, hvordan man gang på gang kan være sin partner utro uden at blive opdaget. Metroxpress opfordrer bestemt ikke til utroskab - men måske kan guiden give eventuelle ofre noget indsigt i, hvordan folk som denne mand gør og tænker.

17-årig finder på genial måde at betale utro ekskæreste tilbage
17-årig finder på genial måde at betale utro ekskæreste tilbage

Klik dig igennem galleriet herover for at se den kontroversielle guide.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx