Af Peter Astrup - 12/07-17 15:43

Kastede med sten og plyndrede i Hamborg - da han så dette, fik han dårlig samvittigKastede med sten og plyndrede i Hamborg - da han så dette, fik han dårlig samvittig

To mænd på 19  og 32 år er blevet ofre for deres egne kriminelle handlinger i forbindelse med urolighederne i Hamborg.

storybild

32-årige Mathias S. fra Hamborg på vej ud af et smadret supermarked med sit bytte.

Det skriver Jyllands-Posten.

Den unge mand på 19 år blev fotograferet adskillige gange af en fotograf fra den tyske avis Bild, mens han kastede adskillige sten efter ordensmagten.

Dagen efter, da avisen udkom, blev hele Tyskland hurtigt klar over, at den unge mand heder Kevin og at han bor hjemme hos sin bedstemor med det tyskklingende fornavn Irmtraut. Herefter meldte han sig selv til politiet.

Bedstemor Irmtraut fortæller om sit barnebarn, at han ikke engang er politisk aktiv, men da han ligesom stødte ind i demonstrerende aktivister i Hamborg, der satte ild til alt muligt og fyrede sten og kasteskyts mod politifolk, supermarkeder og erhvervsdrivende, så fik han lyst til også at være med.

Bedst som han stod og kastede med sten - i øvrigt helt uden maske, som flere af de andre demonstranter havde på - så blev han altså foreviget af Bild, som både er Tysklands og Europas største avis.

Den 19-årige mand er i øvrigt for nyligt flyttet til Hamborg for at arbejde på en møbelfabrik. Han er løsladt igen, men ifølge Jyllands-Posten arbejder politiet videre på deres efterforskning imod ham.

Facebook har også været hård ved 32-årige Mathias S. der er bosat i Hamborg.

Mens demonstranter smadrede og plyndrede hans lokale supermarked, så smuttede også han ind og fyldte armene med varer. Ligesom alle andre, så gik han igen uden at betale.

Heller ikke han havde maske på, så han blev også genkendt, da et filmklip af hans ugerninger dukkede op, hvor enhver, der kender ham, tydeligt kunne se, hvem han var. Klippet kan ses her på youtube. Det er Mathias S. i blå trøje uden maskering.

Han forklarer på Facebook, som Bild har lavet screenshots af, at han ingen optøjer lavede.

Politiet efterforsker også Mathias S. formodede forbrydelser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Dronningens nære veninde har fulgt...
bt.dk
Morgan Freeman beskyldt for...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx