Af - 10/08-15 17:30

Stangstiv elev skriver pinlig e-mail til sin lærer: Får overraskende svarStangstiv elev skriver pinlig e-mail til sin lærer: Får overraskende svar

Foreløbigt har er samtalen blevet set over 1,7 millioner gange.

Bildstrecke im Grossformat »

En e-mail-udveksling mellem skoleeleven Patrick Davidson og skolelæreren, som hedder Martin til efternavn, har taget internettet - specielt Imgur - med storm.

I samtalen, som man dog ikke umiddelbart kan dokumentere autenciteten af, skriver Patrick Davidson om aftenen til hr. Martin, og det virker til, at han er ret så påvirket af en eller anden form for euforiserende stoffer.

Om det er overmod, eller bare fordi Patrick Davidson har store gonader, så gør han noget, som de fleste studerende sikkert har drømt om at gøre i en brandert. Han beder nemlig sin lærer om at få udsat en opgave, fordi han er alt for beruset. Men måden han gør det på er ganske pinlig... eller sej?

Her kaster Patrick Davidson om sig med bandeord, og han gør endda også lidt grin med sin lærers hårpragt eller mangel på samme.

TV: Skolelærer vinder 100.000 - bruger pengene på sko til eleverne
TV: Skolelærer vinder 100.000 - bruger pengene på sko til eleverne

'Breaking Bad' om igen: Skolelærer havde 'meth lab' derhjemme
'Breaking Bad' om igen: Skolelærer havde 'meth lab' derhjemme

Og selv om de fleste måske ville forvente, at en så ærlig e-mail ville resultere i et nej, så tager hr. Martin det ret så godt, og det ender med, at den fulde elev får udsat sin opgave. Og hr. Martin gør det endda med overskud og humor - især slutningen på svaret er genialt.

Du kan læse hele samtalen i toppen af artiklen.

LÆS OGSÅ: Lærer deler noter fra sine 3. klasses elever, og hemmelighederne er hjerteskærende

LÆS OGSÅ: 30.000 delinger på Facebook: Elever fik lektion, de sent vil glemme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx