Af - 02/08-16 10:13

Par køber lænestol for en halvtredser og finder kostbare hemmelighederPar køber lænestol for en halvtredser og finder kostbare hemmeligheder

Et par gjorde et særdeles godt køb på en auktion.

Bildstrecke im Grossformat »

Det har vist sig at være en overordentlig god investering for et britisk par, at de for ti år siden købte en gammel lænestol på en auktion.

Angela Milner-Brown og hendes mand Angus brugte, hvad der svarer til halvtreds kroner på det gamle møbel, men de havde ikke råd til i første omgang at få stolen ompolstret. Derfor blev stolen lagt på loftet.

Men da det for nogle år siden blev tid til at gøre stolen brugbar, dukkede en skjult skat frem, skriver Daily Record.

Ingen byder på legendarisk Geoff Hurst-trøje
Ingen byder på legendarisk Geoff Hurst-trøje

Det var Angus, der tog stolen til den tiltrængte renovering, og derfor vidste Angela intet om, hvilke fund, stolen gemte på.

- For et par år tilbage overraskede min mand mig med en diamantring til vores bryllupsdag. Den følgende Valentinsdag gav han mig et par diamantøreringe og derefter en diamantbroche i påsken, siger hun.

Det viste sig, at der i stolen var gemt smykker for en værdi af 50.000 kroner, og den hemmelighed valgte Angus Milner-Brown at holde for sig selv, så han kunne drysse overraskelser ud til sin kone over længere tid.

Den ultimative fodboldtrøje sættes til salg
Den ultimative fodboldtrøje sættes til salg

Diamantsmykkerne blev vurderet for nylig i et BBC-program svarende til Auktionshuset på DR. Her kunne eksperter slå værdien fast af de glimtende hemmeligheder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx