Af Sebastian Bjerring Jensen - 16/10-17 15:25

Hun blev holdt fanget i 19 år af stedfar - og fik ni børn med hamHun blev holdt fanget i 19 år af stedfar - og fik ni børn med ham

En amerikansk kvinde fortæller nu sin uhyggelige historie om, hvordan hendes stedfar holdt hende til fange igennem 19 år.

storybild

Henri Michele Piette holdt sin steddatter til fange og fik ni børn med hende, fra hun var 12 år gammel og 19 år frem.

Den amerikanske kvinde Rosalynn Michelle McGinnis har været holdt som gidsel af sin stedfar i 19 år i Mexico og USA. I den tid har hun fået ni børn med stedfaderen.

Det skriver News.com.au.

Det er Rosalynn Michelle McGinnis selv, der fortæller den forfærdelige historie om de 19 år i fangenskab, der startede, da hun var 12 år gammel.

I sidste uge blev stedfaren, Henri Michele Piette, anholdt, men allerede sidste år lykkedes det Rosalynn Michelle McGinnis at flygte fra hjemmet.

Det har dog taget et helt år at fange gidseltageren efter Rosalynn Michelle McGinnis sidste år fortalte FBI om historien, der begyndte, da hendes mor for omkring 20 år siden begyndte at date Henri Michele Piette.

Ét år senere begyndte han, ifølge Rosalynn Michelle McGinnis, at voldtage hende i moderens hjem i Oklahoma i USA. Der gik dog ikke lang tid, før moren flygtede fra den voldelige Henri Michele Piette, der dog fandt familien igen.

Kort tid efter kom dagen, hvor Henri Michele Piette hentede den dengang 12-årige Rosalynn Michelle McGinnis fra skole og herefter holdt hende fanget i 19 år. Rosalynn Michelle McGinnis fortæller nu, at hun i de 19 år er blevet slået, seksuelt mishandlet og altså født ni børn. I den tid blev hun holdt fanget skiftevis i Mexico og Oklahoma i USA.

I juni 2016, hvor hun blev holdt fanget i Mexico, lykkedes det dog Rosalynn Michelle McGinnis at flygte med sine børn, og da hun kom til USA, kunne hun gå til myndighederne og fortælle om den frygtelige historie. I dag er hun, naturligvis, stadig stærkt påvirket af fangenskabet:

»Mine børn og jeg lider dagligt som et resultat af denne modbydelige mands mishandling,« siger hun til People.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx