Af - 26/02-14 09:12

15-årig solgte yngre piger som prostituerede15-årig solgte yngre piger som prostituerede

I England kører lige nu en retssag om børneprostitution. En af de anklagede var selv blot et barn, da hun efter sigende rekrutterede andre.

storybild

(Billede: Polfoto/ANDERS BROHUS)

En kvinde formodes at have været blot 15 år gammel, da hun opstartede venskaber med yngre piger for at sælge dem til sexhungrende mænd. Det er netop kommet frem i retten i Sheffield, England, skriver MailOnline.

Amanda Spencer, der i dag er 22, skulle have udnyttet ni ofre – hvoraf en blot var 11 år gammel – mod at give dem stoffer og alkohol. Hun bad dem om at klæde sig udfordrende på og lyve om deres alder, inden hun tvang dem til at have seksuel samvær med mænd bag låste døre.

Hvis pigerne nægtede, blev hun voldelig.

14-årig pige gruppevoldtaget
14-årig pige gruppevoldtaget

Spencer kaldte pigerne 'sine søstre', men nogle blev misbrugt dagligt i op til tre år.

- Alle børnene vidste, at de blev solgt for penge, og deres stof- og alkoholafhængighed blev så rodfæstede, at de ikke kunne løsrive sig, fortalte anklager Michelle Colborne QZ.

I retten kom det frem, at Spencer ledte efter sårbare piger i det lokale bycenter i forsøget på at starte venskaber med dem. En 16-årig pige fortalte politiet, at hun blot var 10 år gammel, da hun mødte Spencer.

Pædofil løsladt trods sex med 11-årig
Pædofil løsladt trods sex med 11-årig

- Pigen troede, Amanda Spencer var hendes ven og ville beskytte hende, sagde anklageren. Men der gik ikke længe, før Spencer begyndte at diktere pigens liv og tvang hende ind i prostitution. Alkohol og stoffer skulle have været pigens daglige diæt.

Spencer nægter sig skyldig i 38 lovovertrædelser, der er relateret til prostitution af otte børn. Retssagen er fortsat i gang.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx