Af - 13/04-17 13:03; Opdateret: 13/04-17 18:34

Skønhedsdronning forsvandt for 12 år siden: Nu er en skolekammerat  blevet dømtSkønhedsdronning forsvandt for 12 år siden: Nu er en skolekammerat blevet dømt

Hendes forsvinden var et mysterie i mere end 10 år, men onsdag blev en elev fra hendes skole kendt skyldig i drab.

storybild

En jury i Ocilla, Georgia, USA dømte onsdag en mand skyldig i mordet på en lærer og skønhedsdronning fra det sydlige Georgia, som forsvandt for 12 år siden.

I februar meddelte politiet, at de havde anholdt Ryan Alexander Duke, en tidligere elev på den skole, skønhedsdronningen Tara Grinstead underviste på, før hun forsvandt i oktober 2005 i en alder af 30 år, skriver New York Post.

Far dømt for drab på sin lille datter: Misbrugte hende så voldsomt, at det kostede hende livet
Far dømt for drab på sin lille datter: Misbrugte hende så voldsomt, at det kostede hende livet

I anklageskriftet fremgår det, at Duke er dømt for mord, grov vold, indbrud og at dække over mordet på en person, fortalte distriktsadvokaten Paul Bowden.

Efter Tara Grinstead forsvandt fra sit hjem, var hendes forsvinden et mysterium i mere end et årti, indtil politiet i Georgia annoncerede, at de havde arresteret Duke.

Han var brudt ind i lærerens hjem og havde brugt sine hænder til at dræbe hende, står der i et udskrift, som blev læst højt i retten, da Duke blev arresteret. Han skulle derefter have flyttet hendes krop med intentionen om at skjule hendes død.

Kæreste til krigsminister afhøres i sag om tredobbelt drab
Kæreste til krigsminister afhøres i sag om tredobbelt drab

Det er stadig ikke opklaret, hvorfor han slog hende ihjel.

Kort efter Dukes anholdelse nedlagde dommeren et forbud for advokaterne, efterforskerne, potentielle vidner og bekendte til offeret om, at de ikke måtte omtale mordet offentligt.

et forbud blev senere ændret, så det nu var advokater, efterforskere og retspersonale, som ikke måtte udlevere bevismateriale i sagen, udtalelser fra Duke og vidneforklaringer. Ændringen gjorde altså, at det ikke længere var forbudt for Tara Grinsteads familie og mulige vidner at udtale sig.

Nævninger fik to revolvere i hånden i sag om tre drab
Nævninger fik to revolvere i hånden i sag om tre drab

En anden mand, Bo Dukes, blev i marts anklaget for at have dækket over mordet, at ændre på bevismateriale og hindre anholdelse af en mistænkt i sagen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Kvinde fundet liggende på banegård:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx