Af - 21/04-15 06:12

Ingen ville komme til 10-årigs fødselsdag - men så fik mor en god idéIngen ville komme til 10-årigs fødselsdag - men så fik mor en god idé

En 10-årig pige fik sit livs oplevelse, efter moderen fik en god idé.

Bildstrecke im Grossformat »

En 10-årig pige havde ét stort ønske til sin fødselsdag. Det var ikke en iPad eller iPhone, det var heller ikke en dyr ny cykel. Mackenzie Moretters største ønske var blot, at nogen ville dukke op til hendes fødselsdag.

Og det ønske ville hendes mor for alt i verden se gå i opfyldelse.

Mackenzie Moretter lider af en sjælden fejl i arvematerialet kaldet Soto's syndrom, der har givet hende hjerneskader, og som betyder at hun vokser i et hurtigere tempo end klassekammeraterne, og det har gjort det svært for hende at få venner. Derfor var der heller ingen, der svarede positivt tilbage på fødselsdagsinvitationerne, men så fik hendes mor en god idé, som gav datteren den vildeste fødselsdag et barn kunne ønske sig.

Moderen fik nemlig den idé at bede Facebook om hjælp. Opslaget spredte sig, og da folk hørte om den lille piges ønske mødte folk op i hobetal. Naboer, vidt fremmede mennesker og endda flere kendisser. Elsa fra Disney-hittet Frozen kiggede forbi, det samme gjorde den tidligere Minnesota Vikings wide receiveer Charles Johnson.

- Jeg ved, hvordan det er at føle sig nedtrykt, og jeg dukkede op for at vise hende, at der findes gode mennesker, sagde Charles Johnson ifølge WCCO, der er en lokalstation for CBS i Minnesota.

Kommer de snart, mor? Ingen kom
Kommer de snart, mor? Ingen kom

Mackenzies mor var da også overvældet, da hun kunne konstatere, at omkring 400 mennesker var dukket op til datterens fejring.

- Det er dybt inspirerende at vide, at der findes mennesker, der bekymrer sig om andre, selv om de ikke kender vedkommende, sagde hun og fortsatte:

- Selv om skolen kan være svær for hende, så findes der mange mennesker derude, som mener, at hun er en utrolig pige.

Fødselsdagsbarnet selv var da også lykkelig for eventen.

- Det betyder meget for mig, at I alle er kommet for at være sammen med mig, sagde hun.

Alt i alt dukkede omkring 400 mennesker op til festen, hvor lokale restauratører havde sørget for maden. Og Mackenzie? Hun fik flere hundrede gaver. Hun har dog fået at vide, at hun kan vælge et par stykker. Resten går til velgørenhed..

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx