22/04-17 11:06; Opdateret: 22/04-17 11:28

Engelsk lærerinde havde sex-orgie med kvindelig elev: Nu betaler hun prisenEngelsk lærerinde havde sex-orgie med kvindelig elev: Nu betaler hun prisen

En 45-årig biseksuel lærerinde er blevet bortvist efter hun blev taget i at dyrke sex med en kvindelig elev.

storybild

En kvindelig lærerinde fra England er blevet bortvist fra det gymnasium, hun underviste på, fordi hun havde et sex-orgie med en kvindelig elev på 18 år og to mænd.

Det skriver Daily Mail.

Det var den 45-årige lærerinde, Francoise Jenkins, og en kvindelig elev fra Danum Academy, Doncaster, der havde sex med lærerindes eksmand og en helt fjerde mand, der var eksparrets ven.

Lærerinde og ung elev i mørkt omklædningsrum: Der lå ubrugte kondomer
Lærerinde og ung elev i mørkt omklædningsrum: Der lå ubrugte kondomer

Francoise Jenkins havde kontaktet den 18-årige elev via hendes mobiltelefon og spurgt, om hun ville have sex. Hun havde fået elevens telefonnummer igennem skolens database.

De to havde skrevet sammen igennem længere tid, og den 45-årige lærerinde havde skrevet om sine problemer med sin eksmand, men også at hende og eksmanden regelmæssigt deltog i sexorgier, hvor de gerne ville have den 18-årige elev med.

En dag tog Francoise Jenkins eleven med ud til en drink efter en skolefest. Da de to havde drukket ud, tog de sammen hjem til Francoise Jenkins, hvor de sammen havde sex med lærerindens eksmand.

Gravid lærerinde sigtet for at sende nøgenbilleder til og have sex med 15-årig elev
Gravid lærerinde sigtet for at sende nøgenbilleder til og have sex med 15-årig elev

Efterfølgende inviterede de eleven med hjem til en fjerde mand, der var parrets ven. Her havde de fire personer sex med hinanden.

Et panel fra det engelske National College for Teaching, en form for fagforening for engelske lærere, fik sidenhen informationer om, hvad der var sket. Og de har udtalt kritik af Francoise Jenkins.

»Eleven beskriver, hvordan hun havde sex med manden. Hun græd og bad det stoppe, fordi hun ikke ville have sex med manden,« siger Robert Cawley, der var en del af panelet.

Lærerinde bortvist for at lægge billede på Facebook: Er det over stregen?
Lærerinde bortvist for at lægge billede på Facebook: Er det over stregen?

Francoise Jenkins havde efter sex-orgiet forsøgt at betale sin eksmand 13.000 pund (115.550 kr., red.), for ikke at sladre om, hvad der var sket.

Den 45-årige lærerinde forklarede bestikkelsen med, at hun ville købe eksmanden ud af deres fælles hus. Men det mente panelet ikke kunne være sandt.

Francoise Jenkins er bortvist på ubestemt tid af lærerforeningen, hvilket betyder, at hun ikke kan undervise på nogen skole, gymnasium eller anden ungdomsinstitution i England.

27-årig biologilærer anholdt for forhold til 17-årig elev
27-årig biologilærer anholdt for forhold til 17-årig elev

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Tabte 181 milliarder kroner på én...
bt.dk
Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx