Af Niels Pedersen - 11/11-17 16:06

Mand blev dømt for brutalt mord: Da offerets far tog ordet, fik han hele retssalen til at bryde ud i grådMand blev dømt for brutalt mord: Da offerets far tog ordet, fik han hele retssalen til at bryde ud i gråd

Det 22-årige amerikanske pizzabud Salahuddin Jitmoud blev fundet i en pøl af sit eget blod i april 2015. Dræbt med adskillige knivstik. Men da gerningsmanden Trey Alexander Relford i tirsdags modtog sin dom for det brutale mord, gjorde offerets far noget, som fik både gerningsmanden og dommerne til at bryde ud i tårer.

storybild

Faderen til et dræbt pizzabud tilgiver drabsmanden i retten og giver ham efterfølgende et kram foran de forbløffede dommere.

Det skriver KWYT News.

»Der er ikke så meget, jeg kan sige. Jeg er ked af det, der skete den dag. Jeg kan intet gøre for at give det tilbage til jer,« sagde Trey Alexander Relford til Salahuddin Jitmouds familie under retsmødet i den amerikanske stat Kentucky, hvor han modtog sin dom.

Men offerets far Abdul-Munim Sombat Jitmoud reagerede - til alle de tilstedeværendes overraskelse - med at række hånden ud til sin søns drabsmand og tilgive ham.

»Jeg er sur på djævlen, som vildledte dig til at begå en så frygtelig forbrydelse. Men jeg bebrejder ikke dig. Jeg er ikke sur på dig. Jeg tilgiver dig,« sagde Abdul-Munim Sombat Jitmoud ifølge WKYT News under retsmødet.

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen Kahlke siger nej igen og igen: Der er ting i Vild med Dans, som hun ikke vil være med til

»Islam prædiker, at Gud ikke er i stand til at tilgive et menneske, før den person, han har gjort uret tilgiver vedkommende. Døren til Guds tilgivelse af ham er åben, så ræk ud til Ham,« fortsatte han.

Men ikke nok med det.

Efter at have tilgivet manden, der brutalt dræbte hans søn, rejste Abdul-Munim Sombat Jitmoud sig op og gav Trey Alexander Relford et kram. Den rørende, utroligt smukke og meget medmenneskelige gestus fik gerningsmanden til at bryde ud i gråd, og dommerne havde også svært ved at holde tårerne tilbage.

Trey Alexander Relford fik en dom på 31 års fængsel for sin medvirken til mordet på Salahuddin Jitmoud. Efter domsafsigelsen hviskede Abdul-Munim Sombat Jitmoud til gerningsmanden, at han skulle 'gøre gode gerninger', når han kom ud af fængslet.

Du kan se det rørende øjeblik, hvor offerets far omfavner geningsmanden herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx