Af - 28/01-15 09:55; Opdateret: 28/01-15 10:14

Endelig klar til verden: Nu kommer Apple WatchEndelig klar til verden: Nu kommer Apple Watch

Er du også en ægte Apple-aficionado, så skal du ikke vente meget længere for at få fingre i det meget omtalte Apple Watch.

storybild

Sådan kommer smart-uret fra Apple til at se ud. (Billede: Polfoto/AP)

Til april sker det, som store dele af verden gik i selvsving over i september sidste år, hvor Apples administrerende direktør, Tim Cook, præsenterede Apple Watch.

TV: Apple Watch fandtes allerede for 20 år siden
TV: Apple Watch fandtes allerede for 20 år siden

Dengang sagde han, at smart-uret ville komme ud i det 'tidlige 2015'. I nat meddelte han så, at det bliver til april. Det skriver amerikanske techcrunch.com.

- Jeg bruger det hver dag, og jeg elsker det. Jeg kan ikke leve uden det, sagde Tim Cook i forbindelse med april-annonceringen.

Der har tidligere været rygter om, at smart-uret efter planen skulle lande i butikkerne i marts. Da en analytiker spurgte ind til, om Apple var forsinket med deres nye produkt, svarede Tim Cook, at april ifølge ham er inden for det 'tidlige 2015.

R.I.P: Apple stopper produktion af klassiker
R.I.P: Apple stopper produktion af klassiker

Smart-uret fra Apple er firmaets første nye produktkategori siden 2010, hvor det hypede æble-firma gik ind på tabletmarkedet med iPad'en.

Dengang var Apple langt fra de første med tabletten, og de kommer også lang tid efter konkurrenterne, når det gælder kampen om de kunder, der vil have en smart device om håndledet.

Apples Watch på forsiden af Vogue
Apples Watch på forsiden af Vogue

Samsung, LG og Sony har allerede smart-ure på markedet, dog uden den vilde succes, men flere forventer, at det bliver Apple Watch, der skal sikre smart-uret dets store gennembrud hos forbrugerne.

LÆS OGSÅ: Stående applaus til nyt Apple-ur: Kan åbne hoteldøre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx