Af - 31/01-17 10:16

TV: Her bruger passager sin stok til at redde kvindelig buschaufførTV: Her bruger passager sin stok til at redde kvindelig buschauffør

En video af et overfald, der skete i en bus i den amerikanske stat Kansas, viser en passager komme chaufføren til undsætning. Nu efterlyses han for sin gode gerning.

En buspassager brugte sin stok til at slå løs på en mand, der søndag overfaldt en kvindelig buschauffør. Kvinden undslap gerningsmandens kvælertag, og nu hyldes den vakse borger, skriver Mirror.

TV: Her redder Brad Pitt lille pige fra voldsomme fans
TV: Her redder Brad Pitt lille pige fra voldsomme fans

Den voldsomme situation blev fanget på et overvågningskamera, der viser den overfaldsmanden nærme sig fronten af bussen. Han sagde noget ‘meget vulgært’, før han langede ud efter chaufføren, udtalte Cindy Baker fra det lokale politi.

- Hun rakte ud efter sin radio for at ringe efter hjælp, før hun holdt ind til siden. Manden tog fat om hendes hoved og nakke, og hev hende ud fra sit sæde, udtalte talsmanden.

Stedfar misbrugte pige i årevis: Så kom rockere hende til undsætning
Stedfar misbrugte pige i årevis: Så kom rockere hende til undsætning

Selvom han ikke skulle af bussen, var det i dette øjeblik, at en ældre passager sagde stop. Han fattede sin stok, gik frem i bussen og begyndte at slå løs på overfaldsmanden. Fem gange i alt, indtil stokken knækkede.

- Min adrenalin pumpede, og jeg gjorde, hvad jeg blev nødt til at gøre. Jeg har bare min stok, fortalte Rodney Goldman i et interview.

TV: Mand redder fastfrosset fugl ved at ånde på den
TV: Mand redder fastfrosset fugl ved at ånde på den

Politiet tager dog ikke helt så let på det - de mener, at han gjorde noget helt specielt.

- Ikke alle har modet til at hjælpe. Han tøvede ikke. Han kom hendes straks til undsætning, da han så, at hun var i problemer, udtalte talsmanden.

TV: Mand smider trøjen og redder hund fra at drukne
TV: Mand smider trøjen og redder hund fra at drukne

Den læsterlige omgang bogstavelige stokkepryl gav den nødstedte kvinde mulighed for uskadt at undslippe grebet. Så heldig var overfaldsmanden ikke. Han endte slemt forslået i politiets varetægt, og skal nok finde sig en stok at støtte sig til fremover.

- Vi prøver at finde ud af, hvem der hjalp. Vi mener, at chaufføren virkelig kunne være kommet slemt til skade, hvis ingen havde blandet sig, sagde talsmanden for politiet, som tilføjede, at manden har fortjent gratis busbilletter og en ny stok.

Mor til tre forsøgt voldtaget: Så kom Lola til undsætning
Mor til tre forsøgt voldtaget: Så kom Lola til undsætning

Der skulle gå mindre end en dag, før det lykkedes at identificere redningsmanden. For sin medmenneskelige handling fik Rodney Goldman af buschaufføren foræret to nye stokke, et takkekort fra togarbejdere og et buskort, der varer for evigt.

LÆS OGSÅ: TV: Elev angriber lærer: Så får han hjælp fra uventet kant

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx