Af - 28/09-13 10:12; Opdateret: 28/09-13 10:46

Konkurrence-afhængig: Har ikke plads til præmierneKonkurrence-afhængig: Har ikke plads til præmierne

Kim Searle deltager i 100 konkurrencer hver eneste dag. Fornylig måtte hun købe et større hus, for at få plads til alle præmierne.

storybild

Kim Searle har sammenlagt vundet præmier af en samlet sum af en million kroner. (Billede: Polfoto)

Den 50-årige boghandler Kim Searle deltager dagligt i over 100 konkurrencer, og har i dag vundet præmier af en samlet sum af en million kroner.

Kim har vundet alt fra en rejser til Australien, Disneyland og Hawaii til fladskærms-tv, spillekonsoler, tøj og diverse gadgets.

Læs også: Mand sagsøger Apple for porno-afhængighed

Kim vandt tilbage i 1989 en konkurrence, hvor hun blev den heldige vinder af en mikrobølgeovn. Herfra tog konkurrence deltagelsen fart.

I dag beskriver Kim sig selv om afhængig, da hun blandt andet tager sig selv i, at deltage i konkurrencer, hvor hun slet ikke er interesseret i præmien.

Læs også: Kvinde afhængig: Plukker ALLE hår på kroppen

Hun har blandt andet vundet bleer og benzin, hvilket mildest talt var ubrugelige præmier, eftersom hun ingen børn har, og hendes bil kører på diesel.

Kim er nu begyndt af sælge ud af hendes mange præmier på eBay, da hun ikke har plads til alle de ting hun vinder, skriver Dailymail.

Desuden har Kim og hendes mand været nødsaget til at sælge deres sommerhus, for at få råd til et større hus med tilhørende stor garage, hvor Kim kan opbevare sine præmier.

Læs også: Pas på - du kan blive afhængig af denne udsigt

Blot i denne uge har Kim vundet en moppe, en spand, et fejeblad og kufferter, og skal i weekenden fejre hendes fødselsdag på et spaophold - som hun selvfølgelig også har vundet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politi finder bil væltet på motorvej...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx