Af Mads Degn - 08/07-17 10:14

Brud blev dræbt i helikopterstyrt på vej til sit bryllup: Nu har politiet en forklaring på ulykkenBrud blev dræbt i helikopterstyrt på vej til sit bryllup: Nu har politiet en forklaring på ulykken

Tilbage i december sidste år endte en brasiliansk bryllupsfest på tragisk vis, da bruden, som en overraskelse skulle ankomme til brylluppet i en helikopter, styrtede i døden sammen med tre andre personer.

storybild

Rosemere do Nascimento Silva skulle giftes med sin forlovede Udirley Damasceno, men styrtede på tragisk vis ned i en helikopter på vej til brylluppet.

Siden dødsulykken har politiet i Sao Paulo sammen med specialister i luftsejlads undersøgt de nærmere omstændigheder omkring styrtet. Og nu lyder forklaringen, at det formentlig var et sammenstød med et træ, som var skyld i den forfærdelige tragedie, som blandt andet kostede den 32-årige brud Rosemere do Nascimento Silva livet.

Det skriver Daily Mail.

Det brasilianske nyhedsmedie Canal G1 har offentliggjort en video med de sidste minutter, inden helikopteren forulykkede. Her ses Rosemere do Nascimento Silva sidde hånd i hånd med sin bror bagerste i helikopteren, begge med smil på læben. Hen mod videoens slutning går billedet i sort, mens man kan høre helikopterens passagerer skrige – da billedet kommer på igen, er helikopteren styrtet til jorden.

I videoen ses det også, at der uden for helikopterens vindue er en kraftig tåge. Ifølge brasilianske Luís Lupoli, ekspert i luftsejlads, kan tågen have været skyld i, at piloten Peterson Pinheiro overså træet.

Helikopteren skulle efter planen være landet på en fodboldbane tæt på bryllupsceremonien, hvor 300 gæster stod klar, heriblandt gommen Udirley Damasceno. I helikopterstyrtet, som kun skete knap to kilometer fra brylluppet, omkom også Rosemere do Nascimento Silvas bror, den gravide fotograf Nayla Cristina Neves og piloten Peterson Pinheiro.

Bryllupsselskabet fik nyheden om tragedien, da medarrangøren Carlos Eduardo Batista kontaktede det ansvarlige selskab for flyvningen, som bekræftede den forfærdelige nyhed.

Herefter var gommen og alle gæsterne ved ceremonien i chok.

”Han var i chok. Så fandt de andre gæster ud af det, og ingen vidste, hvordan de skulle reagere. Det var en tragedie,« sagde Carlos Eduardo Batista til det brasilianske medie Extra Globo ifølge New York Post.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx