Af - 05/09-13 07:43; Opdateret: 05/09-13 08:13

Far angreb søns heppende vennerFar angreb søns heppende venner

En mand fra sverige så rødt, da hans søns venner heppede til en tenniskamp.

storybild

En svensk mand 'irettesatte' sin søns venner, fordi han synes, de larmede for meget under en tenniskamp. (Billede: Polfoto/Tim Clayton)

Hvorvidt en 42-årig mand fra Sverige nogensinde har været nomineret til prisen som ‘Årets Far’, vides ikke, men han kan nok glemme alt om at modtage den i år.

Da hans søn skulle spille tenniskamp, var fem skolekammerater fra femte klasse dukket op for at heppe på deres ven. Det faldt bestemt ikke i god jord hos farmand.

LÆS OGSÅ: Mand amok på McDonald's - gad ikke vente 3 minutter

- Hold kæft!, råbte han, ifølge drengene selv, da de begyndte at heppe, hvorefter han begyndte at løbe efter dem. Det lykkedes fire af dem at slippe væk på deres cykler, men så heldig var den femte ikke.

Et punkteret dæk forhindrede ham i at slippe væk, og den 42-årige far tillod sig at gribe fat i drengen og tage kvælertag på ham, skriver Metro.se.

LÆS OGSÅ: Mor sigtet for knytnæveslag mod klovn

- Min søn tabte direkte to bolde, fordi han mistede koncentrationen, forklarede manden efterfølgende i retten, og tilføjede, at man ikke larmer under en tenniskamp.

Han indrømmer, at han gav drengene en reprimande 'i en rolig men fast tone om, at man skal være stille, når man ser tennis,' men han nægter sig skyldig i overfald. Han er nu idømt dagbøder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mette åbnede sin nye Rasmus...
bt.dk
Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx