Af Niels Pedersen - 07/11-17 12:15

Folk er chokerede over dette billede af Trumps datter: 'Sådan opfører vi os altså ikke!'Folk er chokerede over dette billede af Trumps datter: 'Sådan opfører vi os altså ikke!'

Donald Trumps datter har igen skabt røre i andedammen på grund af sin påklædning.

storybild

(Billede: EUGENE HOSHIKO)

Da Japans premierminister Shinzo Abe i fredags præsenterede Ivanka Trump ved konferencen World Assembly for Women i Tokyo, var præsidentdatteren iført en pink Miu Miu-jakke og en matchende nederdel. Men på de sociale medier er mange forbløffede over 36-årige Ivanka Trumps tøjvalg til den officielle præsentation, skriver flere internationale medier herunder The Mercury News.

'Jeg er ikke bonert, men den nederdel er alt for kort til omstændighederne,' skriver en ´Twitter-bruger.

En anden mener decideret, at nederdelen er pubertær.

'Det er ikke en påklædning, som en seriøs, professionel kvinde bærer. Den er derimod passende for en 13-årig pige til en bar mitzvah (en jødisk fest, der svarer til den protestantiske konfirmation, red.)

Det er bestemt ikke første gang, at Ivanka Trumps påklædning ved officielle begivenheder tiltrækker sig opmærksomhed.

Da hendes far for første gang holdt en tale i Kongressen, chokerede Ivanka Trump mange på de sociale medier ved at møde op iført en hylende dyr bordeauxrød designerkjole, der blottede hendes skuldre.

'Vis dog respekt for vores demokratis institutioner. Din kjole passer fint til at drikke cocktails, men ikke et møde i Kongressen,' skrev en bruger.

Et helt tredje billede af Ivanka Trump skabte furore på både de sociale medier og blandt politiske kommentatorer, men her var årsagen en helt anden. Også her blev hun foreviget sammen med den japanske premierminister under hans første officielle besøg hos den nyvalgte præsident Donald Trump. Og det var Ivanka Trumps blotte tilstedeværelse ved mødet, der fik fok til at rase.

Norman Eisen, som har rådgivet Barack Obama om blandt andet etiske spørgsmål, finder det både 'chokerende' og 'uden fortilfælde', at Trump inddrager sine børn og svigerbørn på den måde.

»Det er ikke den måde, vi opfører os i verdens førende konstitutionelle demokrati. Det hører til i et utidssvarende oligarki,« siger han til Fortune.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx