Af - 02/06-16 23:19

50Cent: Derfor er Eminem verdens bedste rapper50Cent: Derfor er Eminem verdens bedste rapper

Hiphop-fans kommer aldrig til at blive enige, men nu har en af genrens mestre givet sit besyv med i den evige debat om hvem der er verdens bedste rapper.

Bildstrecke im Grossformat »

I et interview med Music Choice forklarer rapikonet 50 Cent, hvorfor hans nære ven og kollega Marshall Mathers, bedre kendt som Eminem, er den absolut bedste rapper i live.

MUSIKANMELDELSE: På cruiser-tur i Compton
MUSIKANMELDELSE: På cruiser-tur i Compton

Curtis 50 Cent Jackson blev i 2002 opdaget af Eminem, hvilket ledte til hans gennembrud i musikbranchen. I interviewet udtaler han, at han ikke ville have været nær så succesfuld som han er i dag, hvis det ikke havde været for Eminem.

- Den eneste Grammy jeg har, er for ‘Crack A Bottle’, og selv den kunne jeg ikke have uden Em, udtalte 50 Cent i interviewet.

50 Cent vækker opsigt: Gør grin med ukendt søn
50 Cent vækker opsigt: Gør grin med ukendt søn

Jackson er ikke helt galt på den, når han udnævner Eminem til den bedste - med 172 millioner album solgt, er Eminem statistisk set verdens mest succesfulde rapper.

- Hiphop er de sortes musik, men find hvem som helst, og stil ham ansigt til ansigt med Em, og han ville æde ham råt. Det vil jeg satse alt jeg ejer på, siger den i øvrigt konkursbegærede rapper, til Music Choice.

LÆS OGSÅ: Falleret rapper må forsvare dollarfoto for konkursdommer

LÆS OGSÅ: TV: 50 Cent flækker af grin over uheldigt spring i faldskærm

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx