Af - 30/07-16 08:18

Uhyggelig overvågningsvideo: Kærestepar troede, de var alene hjemmeUhyggelig overvågningsvideo: Kærestepar troede, de var alene hjemme

Kærestepar faldt i søvn i sofaen, og kunne på overvågningsvideoen efterfølgende se, at en fremmed havde listet sig ind i deres hjem.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre i galleriet for at se de gode råd. Tilmeld dig og brug Nabohjælp.dk eller Nabohjælp-appen til at koordinere nabohjælpen. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Undgå høje hække, træer og stakit. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Så har tyven sværere ved at komme uset ind i boligen. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Mange tyve spotter værdigenstande gennem vinduer. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Så bliver det besværligt for tyven at komme rundt i hans søgen efter værdigenstande. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Så det ser ud som om, der er nogen hjemme. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Gardiner, der er trukket for, gør det sværere at vurdere, om der er nogen hjemme, og om der er særlige værdigenstande i boligen. Træk et par gardiner for, evt. i soveværelset, men indhyl ikke hele hjemmet i gardiner. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Vær opsøgende og nysgerrig, når du færdes i dit boligområde og møder fremmede mennesker. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Hvis du gemmer dine værdigenstande, så prøv at finde på nye gemmesteder i rum, som tyvene ikke er lige så interesseret i (køkkener, badeværelser, bryggers osv). Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Aftal med naboen, at de camouflerer din ferietomme bolig: Skubber posten ind ad brevsprækken, fylder skraldespanden eller parkerer deres bil i jeres indkørsel. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Rod gerne med legetøj i haven og opvask på køkkenbordet. Så ser det ud som om, der er nogen hjemme. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd Lås dit skur eller ryd op så der ikke ligger redskaber i haven. Nogle indbrudstyve medbringer ikke værktøj, men finder det på gerningsstedet. Kilde: Det Kriminalpræventive Råd

Her er en række gode råd til, hvordan du undgår ubudne gæster.. Knæk og bræk!

"Home Invasion" er en velkendt genre inden for gyserfilm, og den har skræmt alle siden Kevin var 'Alene Hjemme' til gyserfilm som 'Funny Games.'

Men gyset blev til virkelighed for amerikanske Jack McKercher og hans kæreste Jordan Buranskas, skriver WLS. Dog ikke med dødelig udgang.

Natten til mandag faldt parret i søvn på sofaen foran TV'et, men hvad de ikke vidste var, at nogen var vågne i deres hus, mens de sov. Parret opdagede først, at der var noget galt, da de stod op og ikke kunne finde Jordan Buranskas håndtaske.

Parret havde til at begynde med ikke overvejet muligheden for, at tasken var stjålet fra deres eget hjem.

- Vi kom faktisk op at skændes om det. Han (Jack, red.) troede, jeg havde glemt den på den restaurant, som vi havde besøgt aften forinden, fortæller Jordan Buranskas til WLS.

Lystfisker gør uhyggeligt fund efter kæmpefangst
Lystfisker gør uhyggeligt fund efter kæmpefangst

Men Jorden Buranskas var sikker på, at hun havde taget tasken med tilbage i lejligheden.

Kæresteparret nåede dog til enighed om at kigge på den videoovervågning, som Jack Mckercher havde installeret i hjemmet. De spolede tilbage til klokken 03.30 om morgenen og fik øje på en person, der stod for enden ad trappen på første sal.

Til at begynde med forstod parret ikke, hvad det var, de så. Jack McKercher troede, det var hans kæreste, der havde været ovenpå midt på natten, men det kunne
Jordan Buranska afvise.

Uhyggeligt eller genialt? Se den moderne godnathistorie her
Uhyggeligt eller genialt? Se den moderne godnathistorie her

Det gik op for dem, at de havde haft besøg af en indbrudstyv, der i flere minutter havde kigget ned på dem, mens de sov.

Han stod der i omkring fem minutter, før han gik væk, så kom han tilbage og kiggede på os i fem minutter mere.
Det fortæller Jordan Buranskas til WLS.

Parret havde den nat glemt at låse døren. Det er sidste gang, de har glemt det.

Har du tit mareridt? Her er, hvad det siger om din personlighed
Har du tit mareridt? Her er, hvad det siger om din personlighed

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx