Af - 25/02-16 07:34

Ung kvinde døden nær efter stor tampon-fejl: - Den var helt sortUng kvinde døden nær efter stor tampon-fejl: - Den var helt sort

Emily Pankhurst var tæt på at slå sig selv ihjel med en tampon, som hun havde glemt i underlivet.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kostede næsten britiske Emily Pankhurst livet, da hun i hele ni dage havde glemt at tage en tampon ud. Hendes glemsomhed kostede hende 'heldigvis' kun tre dage på intensiv afdeling.

- Da det endelige gik op for mig, at det var tamponen, og jeg hev den ud, var den helt sort. Og den var naturligvis dækket med bakterier. Jeg ville ikke have kunne genkende den, hvis det ikke havde været for snoren. Det var forfærdeligt. Jeg smed den direkte i toilettet, jeg fik kvalme, fortæller den 20-årige studerende.

Derfor skal du passe på med at sove med tampon
Derfor skal du passe på med at sove med tampon

Men blot en halv time efter begyndte hendes stemme at blive påvirket, og hendes hud blev marmoreret. Hun blev kørt til det lokale hospital i Maidstone, hvor hun fik 12 forskellige typer antibiotika, før hun senere blev overført til intensiv afdeling.

- Jeg har aldrig oplevet sådan en smerte, så jeg fik morfin. Lægerne fortalte mig, at hvis jeg havde efterladt den i længere tid, var jeg død, fortæller Emily Pankhurst.

Iværksætter-succes: Louise og Camilla fandt hul i markedet
Iværksætter-succes: Louise og Camilla fandt hul i markedet


LÆS OGSÅ: 26-årig: Derfor lod jeg menstruations-blodet flyde under maraton

LÆS OGSÅ: Galleri: Kvinder 'sender live' fra den tid på måneden

LÆS OGSÅ: 24-årig model forgiftet af tampon – fik amputeret benet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx